Multifunkciós ajtók

A H3 OD acél tűzgátló nyílászárók a tűzgátlásra vonatkozó európai követelmények, valamint a jövőbeni EN 16034 szabvány követelményei szerint került kialakításra, és a DIN 4102 és EN 1634 szerint bevizsgálva. Ez azt jelenti, hogy ezek meg fognak felelni a nemzeti elvárásoknak a szabványok helyi alkalmazása után is. A tűzgátló nyílászárók tervezése vonatkozásában csak ez az európai szabvány, valamint nemzeti követelmények érvényesek.

Nyerjen áttekintést

Tűz- és füstgátló ajtók

Tűz- és füstgátló ajtók

A füst- és tűzkárok halálos, életveszélyes következményekkel járhatnak. Ez méginkább kiemeli a biztonságos tűz- és füstgátló ajtók felszerelésének jelentőségét. Ön abban az előnyös helyzetben van, hogy rábízhatja magát a Hörmann bevizsgált és építésfelügyeleti jóváhagyással rendelkező tűz- és füstgátló ajtóira.

Hangszigetelt ajtók

Hangszigetelt ajtók

A zaj nem csak a koncentrálóképességet csökkenti, hanem stresszt is okoz, és tartós megbetegedésekhez vezethet. Ezért fontos, hogy a zajt a lehető legjobban kizárjuk ott, ahol keletkezik. A Hörmann hangszigetelt ajtók akár 61 dB-es hanggátlási mértékükkel igen jelentősen hozzájárulnak ehhez.

Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók

Első a biztonság! A Hörmann betörésgátló ajtóit 1999 óta a DIN ENV 1627 - 1630 sz. európai szabványok szerint vizsgálják be. Az RC 3 ellenállási besorolású, 2-szárnyas biztonsági ajtók az EN 1125 szabvány szerinti teljes pánikfunkcióval megbízhatóan védik a vészkijáratokat a behatolási kísérletekkel szemben.

Többcélú ajtók

Többcélú ajtók

Raktárakhoz vagy irodákhoz, kültérre vagy beltérbe, különleges felszereléssel vagy anélkül - a Hörmann többcélú ajtók széles termékprogramja eleget tesz a legkülönfélébb elvárásoknak.

Jó érvek a Hörmann multifunkciós ajtók mellett

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Önnek lehetősége van a multifunkciós ajtók fő funkcióit (pl. tűzgátlás) a mindenkori igényeknek megfelelően bővíteni. Számos kiegészítő funkció áll rendelkezésre. Például a tűzgátló ajtó opcionálisan ellátható RC 2 betörésgátló biztonsági felszereltséggel. Az összes kombinációs lehetőség megtalálható a 25. oldal táblázatában

Egységes megjelenésű rendszer

Egységes megjelenésű rendszer

Akár tűzgátló, akár füstgátló ajtó – a Hörmann multifunkciós ajtók igen meggyőzőek a részletekig nézetazonos megjelenésükkel. Funkcióitól függetlenül, optikailag minden ajtó tökéletesen illik egymáshoz. Így az épületben az ajtók területén garantálható a harmonikus és azonos megjelenés

Akadálymentes átjárás

Akadálymentes átjárás

A Hörmann felnyílószárnyas automata ajtók lehetővé teszik az akadálymentes közlekedést, ráadásul univerzálisan alkalmazhatók. Multifunkciós ajtóinkra már gyárilag felszerelhető a megfelelő meghajtás. Az automata ajtót Ön kényelmesen nyomógomb, radar vagy mozgásérzékelő segítségével, vagy akár Hörmann BiSecur rádiós kezelőelemekkel, mint pl. a kéziadó, működtetheti

Már ma a jövőhöz fejlesztve

Már ma a jövőhöz fejlesztve

Az EN 16034 és EN 14351 új Európai Termékszabványok szerint fejlesztveA HH30 OD tűzgátló acélajtók a tűzgátlás európai követelményei szerint lettek megkonstruálva, már igazodnak a hamarosan érvénybe lépő EN 16034 szabványhoz és bevizsgálásuk a DIN 4102 és az EN 1634 szabványoknak megfelelően történt. A D65 OD multifunkciós acélajtók az EN 14351 szabványhoz igazodnak és kiszállításkor CE jelöléssel vannak ellátva. Ez a következőt jelenti: a termékszabványok bevezetése után ezek váltják fel a nemzeti engedélyeket. A tűzgátló nyílászárók tervezése során már csak ez az egyetlen Európai Szabvány, valamint adott esetben a nemzeti követelmények érvényesek

Katalógusok

Építészmérnök-tanácsadó

Ön építész, és kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy a tervezés fázisában tart, és tanácsra van szüksége a kivitelezési változatokkal, kombinációs lehetőségekkel, egyedi kialakításokkal kapcsolatban? Vagy már az építészeti koncepciónál tart, és műszaki segítségre, a tervezett rendszerrel kapcsolatos részletekre van szüksége? Használja ki a több évtizedes szakértelmet - építészeti tanácsadónk szívesen végigkíséri és ad tanácsot.

az építészeti tanácsadáshoz