Házbejárati ajtók

Alumínium házbejárati ajtó modern megjelenéssel és a legjobb hőszigeteléssel

Az Ön bejárati ajtaja legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, legyen reprezentatív, és igazolja a  tulajdonos jó ízlését. Egy bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági igényeknek kell megfelelni és magas hőszigetelési értékeivel segítenie kell az energia-megtakarításban. 

.

Az alumíniumajtók sok tekintetben felülmúlják a műanyag vagy faajtókat. Az előnyök:

  • jó hőszigetelés
  • magas fokú biztonság
  • jó hanggátlás
  • jó stabilitás
  • nem kell festeni

Az alumínium ajtók évek múltán is újnak néznek ki, emellett a legszélesebb választási lehetőséget kínálják a műszaki felszereltség és a design tekintetében.

Ez pontosan az az ajtó, amilyet Ön is szeretne

A Hörmann lehetőséget ad Önnek, hogy pontosan olyan ajtót kaphasson, amelyik otthonához a lehető legjobban illik. Csaknem az összes házbejárati ajtómotívumhoz választható opcionálisan üvegezés és szín. Oldalvilágítók és / vagy felülvilágítók szintén kaphatók.

Haustür ThermoCarbon

ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtó - Hőszigetelésben világbajnok, biztonságban osztályelső!

Az volt a célunk, hogy olyan házbejárati ajtót hozzunk létre, amely megfelel a biztonsággal, hőszigeteléssel, műszaki kialakítással és designnal kapcsolatos legmagasabb elvárásoknak is. A ThermoCarbon prémium házbejárati ajtónkkal ez sikerült is. A ThermoCarbon az akár 0,47 W/(m²·K) UD-értékkel kiérdemelte a világbajnoki címet a hőszigetelésben. Az alapkivitelben RC 3 biztonsági felszereltségnek, opcionálisan akár  RC 4 osztálynak köszönhetően a ThermoCarbon az alumínium házbejárati ajtók között a biztonságban is osztályelső. Ez a prémium házbejárati ajtó, karbonszálas hibrid anyagú csúcstechnológiás szárnyprofiljával kiváló merevséget és ütésállóságot, valamint még jobb hanggátlást nyújt. A 15 modern ajtómotívum 18 előnyös árú színben - kérésre kétszínű kialakításban - a kreativitás teljes szabadságát adja Önnek. Az Ön házbejárati ajtaja természetesen egyedi lehet a számos kialakítási lehetőséggel, mint pl. különböző fogantyúkkal, üvegezésekkel, zár-variációkkal.

ThermoSafe alumínium házbejárati ajtó - Alapkivitelben RC 3 biztonsági osztály

A ThermoSafe alumínium házbejárati ajtók biztonsága és hőszigetelése meggyőző. A teljes felületű, PU keményhab-töltetű 73 mm vastag alumínium ajtószárnynak, valamint a belső hőszigetelt alumínium szárnyprofilnak köszönhetően a ThermoSafe házbejárati ajtók UD-értéke akár 0,8 W(m²·K) lehet. Az alapkivitelű 5-pontos biztonsági zár és a szintén alapkivitelű RC 3 betörésgátló biztonsági felszereltség biztonságos, megnyugtató érzést nyújt az építtetőknek.

A ThermoSafe megjelenése sem hagy kívánnivalót maga után: több mint 70 ajtómotívum, a moderntől a klasszikusig, 18 kedvező árú színben. Az egyedi ajtókialakítást emellett az opcionális kellékek, mint pl. fogantyúk, üvegezés, innovatív ajtómeghajtás biztosítják.

Haustür ThermoSafe

Erős érvek a Hörmann házbejárati ajtók mellett

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

A ThermoSafe és ThermoCarbon ajtók finom és nemes megjelenésűek. A látványos, belső elhelyezésű szárnyprofillal ellátott, kívül-belül teljesen síkszerű ajtólap a legmagasabb igényeket is kielégíti. Belső megjelenése leginkább otthonának lakótéri belső ajtóival harmonizál.

Csúcs hőszigetelés

Csúcs hőszigetelés

A ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók új generációt jelentenek a kiváló hőszigetelésű ajtók területén. A kimagasló szigetelési értéket biztosító, 3-rétegű hővédő üvegezéssel ellátott ThermoSafe ajtó teljesíti a alacsony energiájú házakkal szemben támasztott követelményeket. A ThermoCarbon házbejárati ajtók még tovább mennek: a 100 mm vastag, a tokkal egy síkot alkotó ajtólapnak, a karbon- és üvegszálas hőgátnak, az alapkivitel részeként adott 3- ill. 4-rétegű hővédő üvegezésnek és a 3-rétegű tömítettségnek köszönhetően ezek az ajtók a hőszigetelésből a maximumot nyújtják a passzív házak számára.

ThermoSafe

UD-értéke akár 0,8 W/ (m²·K)*

ThermoCarbon

UD-értéke akár 0,47 W/ (m²·K)*

* Ajtóméret: 1250 × 2200 mm (Az UD-érték függ az ajtó méretétől)

Betörésgátló reteszelés

Betörésgátló reteszelés

Az új ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtóink új mércéket állítottak fel a biztonság területén. Az összes ajtó alapkivitelben többpontos reteszeléssel van felszerelve. Emellett az ajtó pántoldala is jobban védett a kiemelés ellen.

 

A ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók, oldal- és felülvilágítók opcionálisan kaphatók betörésgátló RC kivitelben is, mely Önnek és családjának még nagyobb biztonságot nyújthat.

Biztonságos üvegezés

Biztonságos üvegezés

A baleset-megelőzés és a betörésgátlás előbbre való: ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók a megjelenéssel és a biztonsággal szemben támasztott legmagasabb igényeket is kielégítik. A hőszigetelt üveg külső és belső oldalán 8 mm vastag, ragasztott üveg (VSG) szolgálja a maximális biztonságot. Egy esetleges töréskor az üvegszilánkok egyben maradnak a belső oldali fóliához tapadva, így azok semmilyen sérülést sem okoznak. Ezen túlmenően a VSG betét nagyfokú betörésgátlást biztosít, mert megnehezíti az ajtón való benyúlást. A fokozottan szigetelt, hőhídmentes éltömítés (meleg él) igen jó hőszigetelést nyújt, ez valós energia-megtakarítást és a nyugodt mindennapokhoz magas hanggátlást biztosít.

Süllyeszthető padlótömítés időjárás elleni védelemmel

Süllyeszthető padlótömítés időjárás elleni védelemmel

Az időjárás elleni védelemmel ellátott süllyeszthető padlótömítés lehetővé teszi egyrészt az abszolút akadálymentes házbejáratok számára a küszöb nélküli áthaladást, másrészt az ajtónyílás lehető legjobb alsó tömítettségét szolgálja. Opcionálisan az összes ThermoSafe házbejárati ajtóhoz kapható.

Katalógusok