Házbejárati ajtók

Alumínium házbejárati ajtó modern megjelenéssel és a legjobb hőszigeteléssel

Az Ön új bejárati ajtója legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, reprezentatív kell, hogy legyen és ezáltal a tulajdonos jó ízlését kell igazolnia. A bejárati ajtó ugyanakkor magas fokú biztonsági igényeknek kell, hogy megfeleljen és magas hőszigetelési értékeivel segítenie kell az energia-megtakarításban.

Az alumíniumajtók sok tekintetben felülmúlják a műanyag vagy faajtókat. Az előnyök:

  • jó hőszigetelés
  • magas fokú biztonság
  • jó hanggátlás
  • jó stabilitás
  • nem kell festeni

Az alumínium ajtók évek múltán is újnak néznek ki, emellett a legszélesebb választási lehetőséget kínálják a műszaki felszereltség és a design tekintetében.

ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtó - Hőszigetelésben világbajnok, biztonságban osztályelső!

Az volt a célunk, hogy olyan házbejárati ajtót hozzunk létre, amely megfelel a biztonsággal, hőszigeteléssel, műszaki kialakítással és designnal kapcsolatos legmagasabb elvárásoknak is. A ThermoCarbon prémium házbejárati ajtónkkal ez sikerült is. A ThermoCarbon az akár 0,47 W/(m²·K) UD-értékkel megérdemelten a hőszigetelés világbajnoka, az opcionális RC 4 felszereltséggel pedig biztonságban osztályelső az alumínium ajtók között. Ez a prémium házbejárati ajtó, karbonszálas hibrid anyagú csúcstechnológiás szárnyprofiljával kiváló merevséget és ütésállóságot, valamint még jobb hanggátlást nyújt. A ThermoCarbon házbejárati ajtó 15 modern ajtómotívummal és 18 előnyös színben kapható , kérésre kétszínű kivitelben is. Az Ön házbejárati ajtaja természetesen egyedi lehet a számos kialakítási lehetőséggel, mint pl. különböző fogantyúkkal, üvegezésekkel, zár-variációkkal.

ThermoSafe alumínium házbejárati ajtó - A kényelem és a biztonság legszebb kombinációja!

A ThermoSafe házbejárati ajtónk biztonsága és hőszigetelése meggyőző. A teljes felületű, PU keményhab-töltetű 73 mm vastag alumínium ajtószárnynak, valamint a belső hőszigetelt alumínium szárnyprofilnak köszönhetően a ThermoSafe házbejárati ajtók UD-értéke akár 0,8 W(m²·K) lehet. Az alapkivitelű 5-pontos biztonsági zár és az opcionális RC 2 ill. RC 3 biztonsági felszereltség mellett nyugodtan aludhat.
A ThermoSafe megjelenése sem hagy kívánnivalót maga után. A moderntől a klasszikusig több mint 70 ajtómotívum közül választhat, 18 kedvező árú színben, így biztosan megtalálja álmai ajtaját. Az egyedi ajtókialakítást emellett az opcionális kellékek, mint pl. fogantyúk, üvegezés, innovatív ajtómeghajtás biztosítják.

Ez pontosan az az ajtó, amilyet Ön is szeretne

A Hörmann lehetőséget ad Önnek, hogy pontosan olyan ajtót kaphasson, amelyik otthonához a lehető legjobban illik. Csaknem az összes házbejárati ajtómotívumhoz választható opcionálisan üvegezés és szín. Oldalvilágítók és / vagy felülvilágítók szintén kaphatók.

Erős érvek a Hörmann házbejárati ajtók mellett

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

A ThermoSafe és ThermoCarbon ajtók finom és nemes megjelenésűek. A látványos, belső elhelyezésű szárnyprofillal ellátott, kívül-belül teljesen síkszerű ajtólap a legmagasabb igényeket is kielégíti. Belső megjelenése leginkább otthonának lakótéri belső ajtóival harmonizál.

Csúcs hőszigetelés

Csúcs hőszigetelés

A ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók új generációt jelentenek a kiváló hőszigetelésű ajtók területén. A kimagasló szigetelési értéket biztosító, 3-rétegű hővédő üvegezéssel ellátott ThermoSafe ajtó teljesíti a alacsony energiájú házakkal szemben támasztott követelményeket. A ThermoCarbon házbejárati ajtók még tovább mennek: a 100 mm vastag, a tokkal egy síkot alkotó ajtólapnak, a karbon- és üvegszálas hőgátnak, az alapkivitel részeként adott 3- ill. 4-rétegű hővédő üvegezésnek és a 3-rétegű tömítettségnek köszönhetően ezek az ajtók a hőszigetelésből a maximumot nyújtják a passzív házak számára.

ThermoSafe

UD-értéke akár 0,8 W/ (m²·K)*

ThermoCarbon

UD-értéke akár 0,47 W/ (m²·K)*

* Ajtóméret: 1250 × 2200 mm (Az UD-érték függ az ajtó méretétől)

Betörésgátló reteszelés

Betörésgátló reteszelés

Az új ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtóink új mércéket állítottak fel a biztonság területén. Az összes ajtó alapkivitelben többpontos reteszeléssel van felszerelve. Emellett az ajtó pántoldala is jobban védett a kiemelés ellen.

 

A ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók, oldal- és felülvilágítók opcionálisan kaphatók betörésgátló RC kivitelben is, mely Önnek és családjának még nagyobb biztonságot nyújthat.

Biztonságos üvegezés

Biztonságos üvegezés

A baleset-megelőzés és a betörésgátlás előbbre való: ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók a megjelenéssel és a biztonsággal szemben támasztott legmagasabb igényeket is kielégítik. A hőszigetelt üveg külső és belső oldalán 8 mm vastag, ragasztott üveg (VSG) szolgálja a maximális biztonságot. Egy esetleges töréskor az üvegszilánkok egyben maradnak a belső oldali fóliához tapadva, így azok semmilyen sérülést sem okoznak. Ezen túlmenően a VSG betét nagyfokú betörésgátlást biztosít, mert megnehezíti az ajtón való benyúlást. A fokozottan szigetelt, hőhídmentes éltömítés (meleg él) igen jó hőszigetelést nyújt, ez valós energia-megtakarítást és a nyugodt mindennapokhoz magas hanggátlást biztosít.

Süllyeszthető padlótömítés időjárás elleni védelemmel

Süllyeszthető padlótömítés időjárás elleni védelemmel

Az időjárás elleni védelemmel ellátott süllyeszthető padlótömítés lehetővé teszi egyrészt az abszolút akadálymentes házbejáratok számára a küszöb nélküli áthaladást, másrészt az ajtónyílás lehető legjobb alsó tömítettségét szolgálja. Opcionálisan az összes ThermoSafe házbejárati ajtóhoz kapható.

Működtetés okos applikációval

Működtetés okos applikációval

Használja okostelefonját egyszerűen kéziadóként. Az új Hörmann BlueSecur applikációval kényelmesen, Bluetooth-on** keresztül működtetheti garázskapuját vagy házbejárati ajtóját. Családtagjai számára pedig egyszerűen adhat tartós vagy időben korlátozott további felhasználói jogosítványokat*** az ő okostelefonjukra. Így a család minden tagjának, mindig van saját „kapu- és ajtónyitója” az okostelefonján.

** Külső / belső Hörmann Bluetooth vevőegység esetén

*** adott esetben kiegészítők vásárlása (appon belüli vásárlás) szükséges az AppStore vagy a Google Play oldalán

Akadálymentes házbejárat

Akadálymentes házbejárat

A Hörmann ECturn nyitásrásegítő könnyebbé teszi Önnek a ThermoCarbon, ThermoPlan Hybrid, ThermoSafe Hybrid vagy ThermoSafe házbejárati ajtó nyitását. A nyitásrásegítő alacsony energiás („low-energie”) üzemelésű, így nem szükséges hozzá biztonsági berendezés. Az új HDO 200 ajtómeghajtás a TopComfort házbejárati ajtót teljesen automatikusan nyitja és csukja.
Az Ön biztonsága érdekében a FlatScan szenzor felügyeli az ajtó belső és külső oldalát. Mindkét rendszer kényelmesen működtethető a Hörmann BiSecur kéziadókkal vagy rádiós nyomógombokkal.

Katalógusok