Funkciós ajtók intézményi környezethez

Bel- és kültéri funkciós ajtók

Az erős beltéri ajtóktól és a biztonságos lakásbejárati ajtóktól kezdve, a teljes felületen üvegezett irodaajtókon keresztül, a hőhídmentes kültéri ajtókig, a Hörmann széleskörű választékot kínál, sokféle szín- és kialakítási lehetőséggel.

Nyerjen áttekintést

Erős beltéri ajtók

Erős beltéri ajtók

A ZK beltéri ajtókat évtizedek óta használják irodákban és intézményekben sokoldalúságuk miatt. Erősek, alaktartóak és strapabíróak. Az OIT beltéri ajtók az iparban, a kereskedelemben, a hivatalokban, az iskolákban és a laktanyákban jelentkező kemény mindennapi igénybevételre lettek kifejlesztve. A felhasználási területtől és a követelményektől függően különböző betéteket is kínálunk az ajtókhoz.

Biztonságos lakásbejárati ajtók

Biztonságos lakásbejárati ajtók

A Hörmann tűzgátló és biztonsági WAT ajtó helyes választás pl. társasházak bejárati ajtajának. Ezek az erős acélajtók alapkivitelben biztonsági és tűzgátló felszereltséggel rendelkeznek, és ezzel hozzájárulnak az adott épület lakóinak biztonságérzetéhez. Számos kiviteli- és színváltozat biztosítja, hogy az ajtó minden egyedi igénynek megfeleljen.

Teljes felületen üvegezett irodaajtók

Teljes felületen üvegezett irodaajtók

Az elegáns és filigrán, de stabil ES 50 alumínium beltéri ajtókat elegáns belső terek kialakításához ajánljuk, pl. irodákhoz és hivatalokhoz. Az ajtók megjelenése harmonikusan illeszthető a belsőépítészeti kialakításhoz. A nagy üvegfelületek világos, barátságos atmoszférát biztosítanak. Ezek az alumíniumajtók megfelelnek az igényes beltéri ajtókkal szemben támasztott minőségi és kialakítási követelményeknek.

Hőhídmentes kültéri ajtók

Hőhídmentes kültéri ajtók

Az energiaköltségek minimalizálása napjainkban talán fontosabb, mint valaha. Ezt figyelembe véve igen ajánlott az MZ Thermo kültéri ajtó használata. Ez a hőhídmentes ajtólappal, tokkal, és körbefutó aljzattömítéssel rendelkező többcélú ajtó akár 30%-kal jobb hőszigetelést tesz lehetővé, mint a szokványos többcélú ajtók. RC 2 kivitelben különösen biztonságos kültéri nyílászáróként is kapható ez az ajtószerkezet, KSI Thermo néven.

A világos és reprezentatív bejáratokhoz a TC 80 keretszerkezetes, teljes felületen üvegezett ajtó ajánlott.

Katalógusok