Gyorskapuk

Gyorskapuk - alapkivitelben FU-vezérléssel

A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg.A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg. A Hörmann termékpalettájában megtalálhatók függőleges és vízszintes nyílású, átlátszó kapuk, rugalmas kapulappal, szekcionált- és redőnykapukkal kombinálva is, valamint erős és könnyű szervizelésű spirálkapuk sima felületű alumínium profilokkal.

A kapuknak  ma már nagy jelentősége van  az ipari ingatlanok külső megjelenésében. Jelentős  energiamegtakarítási  potenciállal bírnak– Az amortizációval és az utólagos átalakítással kapcsolatos információkért tekintse meg a Hörmann energiatakarékossági iránytűt.

Erős érvek a Hörmann gyorskapuk mellett

Praktikus megoldások

Praktikus megoldások

Érintkezésmentes biztonság

A tokba integrált biztonsági fényrács a kapulap zárási síkját ellenőrzi 2500 mm-es magasságig. További, a kapura rászerelendő installáció ezért fölösleges (pl. záróélvédelem vagy fénysorompó). Profitáljon e magas biztonságból és a különösen könnyen szerelhető és karbantartható gyorskapuból.

Optimalizált üzemi folyamatok

Optimalizált üzemi folyamatok

Alapkivitelben hosszú élettartam és nagyfokú gazdaságosság

A szériában adott frekvenciaváltós vezérlés tehermentesíti a teljes kapumechanikát és garantálja a szinte kopásmentes, halk kapufutást. A nagy nyitási és zárási sebességnek köszönhetően a üzemi folyamatok optimalizálhatók, a hőveszteség csökkenthető. A lágy indításnak és fékezésnek köszönhetően ráadásul az egész kapumechanika tehermentesítődik, és így a kapu élettartama a sokszorosára nő.

Hatékony hőszigetelés

Hatékony hőszigetelés

Megnövelt hőszigetelés ThermoFrame kerettel

Az opcionális ThermoFrame keret elválasztja a tokot a falazattól. A termikus elválasztás, a kiegészítő tömítésekkel együtt, akár 15 %-kal javítja hőszigetelést és optimális korrózióvédelmet nyújt az oldaltokoknak. A ThermoFrame keret egyszerűen és gyorsan szerelhető.

Tartósan tiszta átláthatóság

Tartósan tiszta átláthatóság

Egyenletesen kihabosított acéllamellák

A tűzi horganyzott, PU-keményhab betéttel ellátott duplafalú lamelláknak különösen jó a hőszigetelési értéke. A kapu UD-értéke 1,95 W/ (m²·K)*. A kapukat szériában fehéralumínium (RAL 9006) színben szállítjuk. A külső oldalon feltűnik a finom vonalazású Micrograin felület, a lamellák belső oldala stukkómintás.

* 25 m²-es kapufelületnél

Opcionális üvegezések

A 26 mm-es DURATEC dupla üvegezés a legmagasabb karcállóságot és jó hőszigetelési értékeket biztosít. Az E6 / EV 1 natúrszínű alumíniumosztók tagolják az üvegezést és stabilizálják a köztes elemeket. Kívánságra, a még jobb hőszigetelés érdekében, akár 3-rétegű üvegezés is szállítható.

SmartControl

SmartControl

A SmartControl egységgel bármikor elvégezheti a gyorskapu vezérlésének műszaki vizsgálatát. Egy online portálon keresztül hibajelzés esetén valós időben hozzáférhetünk a legfontosabb információkhoz, így a hiba gyakran gyorsan elhárítható. Így Ön a kevesebb és rövidebb szervizelés révén költségeket takarít meg és profitálhat a kevesebb és rövidebb kiesési idők révén, mert a kopóalkatrészek idejekorán kicserélhetők lesznek.

Katalógusok
Videók

HS 7030 PU - a gyors spirálkapu

SoftEdge aljzatprofil - nincs munkaidő-kiesés egy ütközést követően