Tokok

Széles, változatos termékprogram

A Hörmann tokspecialistaként, évtizedes tapasztalattal megfelel az Ön igényeinek, minden szituációban még a legkülönlegesebb megoldásokat is megvalósítva.
A falcolt- és sima ajtólap-termékpalettánk változatos kialakítási lehetőségeket nyit meg az Ön számára. A tokok emellett ragyogó egyedi színekben, speciális pántos rendszerrel, csillapító profilla, valamint számos speciális felszereltséggel is kaphatóak a még jobb kényelemért és biztonságért.
Az Ön kívánságát is gyorsan és teljes körűen teljesíteni tudjuk a széles körű kínálatunkkal, specializálódással, ugyanakkor nagyfokú rugalmassággal és a legmodernebb gyártással.

FelületekBeépítési variációk
horganyzott alapozásTéglafal
porszórásos bevonatBeton
RAL választás szerintPórusbeton
Nemesacél (V2A, V4A)Gipszkarton
Vázas falak
Katalógusok

Építészmérnök-tanácsadó

Ön építész, és kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy a tervezés fázisában tart, és tanácsra van szüksége a kivitelezési változatokkal, kombinációs lehetőségekkel, egyedi kialakításokkal kapcsolatban? Vagy már az építészeti koncepciónál tart, és műszaki segítségre, a tervezett rendszerrel kapcsolatos részletekre van szüksége? Használja ki a több évtizedes szakértelmet - építészeti tanácsadónk szívesen végigkíséri és ad tanácsot.

az építészeti tanácsadáshoz