Átlátható megoldás minden kapunyíláshoz

Lengőkapuk és szalagfüggönyök

Lengőkapuk

Lengőkapuk - a Hörmann rugalmas kapumegoldása

Hörmann Flex-lengőkapukat épületeken belüli elhelyezésre és normál targoncaforgalomra tervezték.

A lengőkapukat az egyszerű szerelés érdekében kompletten előszerelt állapotban szállítjuk. A kapuméretnek dupla olyan szélesnek és legalább 500 mm-rel magasabbnak kell lennie, mint az áthaladó áruszállítmány mérete.

Szalagfüggönyök

Szalagfüggönyök - minimális energiaveszteség

A Hörmann Flex-szalagfüggöny különösen kedvező árú nyílászáró a nagy méretű csarnoknyílásokhoz. A strapabíró PVC-csíkok zárása jól tömített, nyitáskor csak a jármű vagy a rakomány szélességében nyílnak fel. Így erős átmenőforgalom esetén is a minimumra redukálható a hőveszteség. A kiváló minőségű, átlátszó Flex-szalagfüggöny javítja a fényviszonyokat és csökkenti a világítási költségeket. Alkalmas élelmiszeripari vagy gyógyszeripari felhasználásra, és mélyhűtött terekhez is.

Katalógusok

Építészmérnök-tanácsadó

Ön építész, és kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy a tervezés fázisában tart, és tanácsra van szüksége a kivitelezési változatokkal, kombinációs lehetőségekkel, egyedi kialakításokkal kapcsolatban? Vagy már az építészeti koncepciónál tart, és műszaki segítségre, a tervezett rendszerrel kapcsolatos részletekre van szüksége? Használja ki a több évtizedes szakértelmet - építészeti tanácsadónk szívesen végigkíséri és ad tanácsot.

az építészeti tanácsadáshoz