Modern és elegáns

Garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és a billenőkapukhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.


a szekcionált garázskapukhoz

Berry-billenőkapuk

A garázskapuk klasszikusa 1952 óta, mely nem csak kiváló ár-érték arányt nyújt, a sokrétű nyitási változatoknak köszönhetően tökéletesen illeszthető a ház felépítéséhez is.


a Berry-biilenőkapukhoz

"

 

RollMatic garázs-redőnykapu

Rolltore und Deckenlauftore öffnen senkrecht und benötigen kaum Platz  der Garage. Durch ihr Konstruktionsprinzip bieten sie maximalen Platz in und vor der Garage. Die Form der Garagenöffnung spielt beim Einbau keine Rolle, ob rechteckig, abgeschrägt, mit Segment oder Rundbogen.


zum Garagen-Rolltor RollMatic

Oldalra futó szekcionált kapu

Az oldalra futó szekcionált kapunak számos előnye van:
Nagy hely marad a garázsfödém alatt.
Az oldalra nyitásnak köszönhetően a garázs födémje korlátlanul kihasználható marad. Így lehetőség van ott pl. szörfdeszkák vagy kenuk tárolására. Az építési módja révén az oldalra futó szekcionált kapu olyan kedvezőtlen beépítési szituációk, mint pl. a ferde tetősíkok, esetén is telepíthető..


az oldalra futó szekcionált kapuhoz

ART 42 alumíniumkeretes kapu

Az alumíniumkeretes kapukat gyakran olyan helyen alkalmazzák, ahol a garázsban több fény vagy a gyűjtőgarázs parkolóhelyén jobb szellőzés a követelmény. Az egyenletes felosztású üvegezőkereteknek vagy az opcionális üvegmezőknek köszönhetően a kapu harmonikus megjelenést kap és a garázs jobb bevilágításhoz jut.

az alumíniumkeretes kapuhoz

Garázs-mellékajtók

A mellékajtók nagyon praktikusak, ha  valamit csak gyorsan ki akar hozni a garázsból, és ehhez nem akarja kinyitni a kaput. Akkor is, ha a behajtó rövidsége miatt a második gépkocsi közvetlenül a kapu előtt áll, és elzárja az utat a kapu felé. A Hörmann-nál szinte mindegyik kapumotívumhoz és típushoz lehet kapni hozzá illő mellékajtót. Így a kapu és az ajtó harmonikus egységet képeznek.

a garázs-mellékajtókhoz

Jó érvek a Hörmann ajtók mellett

Német márkaminőség

Német márkaminőség

A Hörmann termékeket szakműhelyeinkben magunk fejlesztjük és gyártjuk.

Termékek több generáció számára

Termékek több generáció számára

Hosszan tartó, valós feltételek melletti tesztelés gondoskodik a bevált sorozatgyártású termékek Hörmann-minőségéről.

Szem előtt tartjuk a jövőt

Szem előtt tartjuk a jövőt

A Hörmann jó példával szeretne elöl járni. Ezért a vállalat az energiaszükségletének 100 %-át már ma is zöldáramból fedezi.