Berry-billenőkapuk

Ahol a minőség szép megjelenéssel párosul

Minden az eredetiért beszél: minőség és biztonság, kinézet és kényelem, kiforrott technika. Minden Hörmann Berry-kapuban ott rejtőzik a garázskapu-kivitelezésben szerzett több mint 50 éves tapasztalat és szaktudás.
A sokféle motívumnak köszönhetően minden házhoz megtalálhatja a megfelelően illő kaput.

Erős érvek a Hörmann Berry billenőkapuk mellett

Körkörös védelem az okos megoldásoknak köszönhetően

Körkörös védelem az okos megoldásoknak köszönhetően

A kapulap és a tok közötti flexibilis műanyag vezetőlécek, valamint az emelőkarokra szerelt kiegészítő védősapkák szolgálják a hatékony becsípődés elleni védelmet.

Ezt a nagyfokú biztonsági megoldást csak a Hörmann billenőkapuk kínálják.
Hosszú élettartam optimális biztonság

Hosszú élettartam optimális biztonság

Ha egyszer az egyik rugó eltörne, a többi ép rugó még biztosítja a kaput. A rugómenetek közti távolság olyan minimális, hogy még a gyermekek ujjai sem tudnak becsípődni.

Felhasználóbarát nyitás és zárás

Felhasználóbarát nyitás és zárás

Teljes nyitás után a kapu a küszöbnél lelassul.

A speciálisan kialakított emelőkar záráskor a kapulapot erőteljesen a tokhoz nyomja és a kapu önmagát bezárja. Így nem marad rés a kapulap és a tok között.

Betörésgátló reteszelés az egyedülálló forgónyelves zárnak köszönhetően

Betörésgátló reteszelés az egyedülálló forgónyelves zárnak köszönhetően

Ezzel a reteszelési móddal a kapulap sarkai a tokhoz rögzülnek, így a kiemelés gyakorlatilag lehetetlenné válik. Kiegészítésként, egy utólag egyszerűen felszerelhető készlettel, a kapu felül is reteszelhető.

BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

A kétirányú és különösen biztonságos, garázs és udvarikapu-meghajtásokhoz kifejlesztett BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technika garázskapuk, udvari kapuk, lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Az új fejlesztésű, stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni. A bochumi Ruhr Egyetem biztonsági szakértői által bevizsgálva és tanúsítva, így ez olyan biztonságos, mint az online bankolás.
Tökéletesen egymásra hangolt és 100%-ig kompatibilis

Tökéletesen egymásra hangolt és 100%-ig kompatibilis

Valamennyi BiSecur meghajtás, vevőegység és kezelőelem 100%-ig kompatibilis. Egy kéziadóval vagy pl. rádiós kódkapcsolóval Ön nemcsak a garázskaput nyithatja kényelmesen, hanem a Hörmann meghajtással felszerelt udvari kaput is, illetve az ajtómeghajtásokat vagy egyéb Bisecur vevőegységgel ellátott készülékeket is működtethet.

App** segítségével, és a Hörmann BiSecur Gateway kapcsolattal kényelmesen, okostelefonján vagy táblagépén keresztül, működtetheti Hörmann garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, Hörmann házbejárati ajtóját***, valamint egyéb készülékeit. * iOS és Android operációs rendszerhez ** Ehhez a funkcióhoz szükséges, hogy a Hörmann ThermoCarbon/ThermoSafe házbejárati ajtó S5/S7 Smart automata zárral legyen felszerelve
A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja zárva van-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik. Ennél kényelmesebben és biztonságosabban nem lehet kaput vezérelni.

*** Ha a kaput a kapura való rálátás nélkül működtetik, akkor egy kiegészítő fénysorompó használata szükséges.

Kitűnő design

Kitűnő design

Az exkluzív BiSecur kéziadók dizájnos fekete vagy fehér megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.

Az opcionálisan magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésű Hörmann BiSecur kéziadók reddot dizájn díjjal lettek kitűntetve egy nemzetközi zsűri által.

Kép: HS 5 BS asztali kéziadó tartóval (opcionálisan)

Katalógusok
Videók
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Hörmann Funksystem BiSecur

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez