PortaMatic beltéri ajtószárny-meghajtás

Az akadálymentes és kényelmes lakásért

A Hörmann PortaMatic ajtószárny-meghajtással egyszerűen, kéziadóval vagy nyomógombbal, automata módon nyithatók és csukhatók a beltéri fa- és acélajtók. Ha testi korlátozásai vannak, illetve ha egyszerűen csak több kényelmet szeretne – ez a technológia megkönnyíti mindennapi életét. A ProMatic ajtószárny-meghajtás alkalmas mind magán, mind nyilvános területre telepített ajtókhoz, ráadásul számos figyelemre méltó funkciója és beállítási lehetősége mellett az áramfogyasztása is minimális. Emellett a PortaMatic a hasonló ajtómeghajtásoknál akár 25 %-kal olcsóbb is.

Akadálymentes lakhatás és dolgozás

Idősekre szabott lakás

Idősekre szabott lakás

A testi korlátozások ellenére a jövőben is szeretne szabadon mozogni? A PortaMatic beltéri ajtó-meghajtás visszaadja Önnek életminősége egy szeletét: segíti abban, hogy külső segítség nélkül mozoghasson a helyiségek között.

Kényelmes életvitel

Kényelmes életvitel

A jövőben fáradság nélkül viheti át a tele tálcákat, nehéz italos ládákat vagy a komplett bevásárlást egyik helyiségből a másikba. Biztosra veheti, hogy a PortaMatic ajtómeghajtás nyújtotta kényelemről akkor sem szeretne majd lemondani, ha egyébként egészségügyi okokból nem volna szüksége rá.

Akadálymentes munkavégzés

Akadálymentes munkavégzés

A munkahelyek akadálymentesítésére már ma is nagy figyelmet fordítanak, és a jövőben ennek jelentősége csak nőni fog. A PortaMatic ajtómeghajtások telepíthetőek munkahelyének minden nem nyilvános terébe, így még nagyobb kényelmet biztosítanak munka közben is.

Ajtók higiénikus kezelése

Ajtók higiénikus kezelése

Irodaépületekben különösen magas a fertőzésveszély a mellékhelyiségekbe vezető ajtók esetében. A PortaMatic ajtómeghajtás érintésmentes kapcsolóval kombinálva megbízható védelmet nyújt a csírák és a baktériumok ellen, és ezzel biztonságérzetet nyújt Önnek.

Erős érvek a Hörmann beltéri ajtómeghajtások mellett

Biztonságos ajtóműködtetés

Biztonságos ajtóműködtetés

A biztonság és a kényelem elválaszthatatlan együttes a Hörmann-nál. A PortaMatic meghajtás az ajtókat lágy indítás és lassított stop funkcióval nyitja és csukja, ezáltal nagyon halk. Az ajtómozgatásokhoz csak igen csekély erő szükséges, és ez nagyfokú biztonságot jelent. Már az ajtó könnyű érintése is azonnal megállítja a mozgást.

Innovatív rádiós rendszer

Innovatív rádiós rendszer

Mi még ott is továbbgondoljuk a dolgokat, ahol mások már rég abbahagyták. Az innovatív BiSecur rádiós rendszerünkkel Ön biztonságosan, kéziadóval vagy rádiós belső nyomógombbal működtetheti a meghajtást, ráadásul le is kérdezheti, hogy az ajtó nyitva vagy csukva van-e*. Így Önnek nem kell végigfutnia az egész házon, hogy leellenőrizze a beltéri ajtókat. És mivel mi mindig szem előtt tartjuk a kényelmet, a kéziadóval vagy a rádiós belső nyomógombbal Ön nemcsak az ajtókat tudja nyitni és csukni, hanem az integrált LED-világítást is működtetheti.

 

*HS 5 BS kéziadóval vagy FIT 5 BS rádiós belső nyomógombbal

Egyszerű szerelés és csatlakoztatás

Egyszerű szerelés és csatlakoztatás

A PortaMatic garantáltan megkönnyíti az Ön életét. Már a szerelés is nagyon egyszerű. A meghajtást az ajtó fölé vagy a tokra kell rögzíteni. A csúszósínt egyszerűen az ajtólapra lehet ragasztani, szükség esetén pedig nyomtalanul eltávolítható. Ez különösen bérelt lakások vagy sík üvegajtók esetén előnyös. A PortaMatic csatlakoztatása egész egyszerűen egy dugaszos aljzathoz történik. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentes legyen, a meghajtásainkat 3 m hosszú vezetékkel szállítjuk. Természetesen a Hörmann szakkereskedő is szakszerűen felszerelheti Önnek a meghajtást.

Optikai és akusztikai kényelmi funkciók

Optikai és akusztikai kényelmi funkciók

Úgy gondoljuk, hogy a nagyobb kényelem és a nagyobb biztonság teszi láthatóvá a különbséget. Emiatt a PortaMatic ajtómeghajtást néhány kiegészítő funkcióval láttuk el. Így egy hangjelzés és egy integrált LED-világítás jelzi Önnek az ajtó nyitását és csukását még az ajtómozgás előtt. A világítás elsősorban a sötétben és a rosszul megvilágított bejáratnál nyújt biztonságot az ajtó teljes áthaladási tartományában.

Katalógusok
Videók
Türantrieb PortaMatic - Barrierefreies und komfortables Wohnen

PortaMatic ajtómeghajtás