Garázskapu-meghajtások

Az otthon kényelme és biztonsága

Ki szeret szélben, viharban vagy az éjszaka közepén kiszállni az autóból, hogy kinyissa a garázskaput? A Hörmann garázskapu-meghajtással mindig "szabad utat" kap, mivel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan nyithatja ki a garázskaput illetve a kertkaput, az autójából a kéziadóval. A kényelmes és gyors SupraMatic-kal, a kedvező árú ProMatic-kal, valamint a ProMatic Akku-val: az áramcsatlakozás nélküli garázsoknál is alkalmazható meghajtásokkal a Hörmann innovatív hajtástechnikát kínál.
A BiSecur rádiós rendszer alapkivitelben jár minden garázskapu-meghajtáshoz. Az innovatív, állapotkijelzős Hörmann BiSecur rádiós rendszer igazán meggyőző: egyedülálló kényelmi és biztonsági funkciók, valamint magasfényű, exkluzív megjelenésű kézi adók.

Az optimális Hörmann BiSecur Gateway-jel  a  Hörmann garázs- és udvari kapu-hajtások, a Hörmann házbejárati ajtó*, valamint további készülékek is kényelmesen, okostelefonnal vagy tablettel vezérelhetők. Kiegészítőleg út közben meg lehet nézni a garázs-és udvari kapu-hajtások helyzetét, valamint a bejárati ajtó* lezárásának állapotát. További információk a "BiSecur SmartHome" brosúrában, valamint a www.bisecur-home.com weboldalon találhatók.

*egyedi felszereltséggel

Erős érvek a Hörmann garázskapu-meghajtások mellett

BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

A kétirányú BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technika garázskapuk, udvari kapuk, ajtók meghajtására lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Ez a Hörmann által fejlesztett stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni. Ezt a bochumi Ruhr Egyetem és független vizsgáló intézetek biztonsági szakértői is bevizsgálták és tanúsították.
Biztonságos

Biztonságos

A nemkívánatos vendégeknek aligha van esélyük a Hörmann automata kapukkal szemben: ha a kapu zárva van, a feltolás elleni biztosítás automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe. A kapu ezáltal reteszelve és a feltolás ellen védve van. Ez a kapureteszelés pusztán mechanikusan működik, ezért - a versenytársak meghajtásaival szemben - áramszünet esetén is hatásos marad.

Tökéletesen egymásra hangolva

Tökéletesen egymásra hangolva

Az összes BiSecur meghajtás, vevőegység és kezelőelem 100 %-ig kompatibilis. Így egyszerűen, a kéziadógomb vagy a rádiós nyomógomb megnyomásával működtethet a garázs- és udvari kapuja mellett, akár egy házbejárati ajtó zárszerkezetét, ajtómeghajtást vagy további, BiSecur vevőegységgel ellátott eszközöket is. A minden Hörmann meghajtásban, alapkivitelként megtalálható HCP interfész még több dolgot tesz lehetővé. Ennek segítségével az összes Hörmann garázskapu- és udvarikapu-meghajtás egy külső Smart Home rendszer révén egyszerűen hálózatba kapcsolható.

Megbízható

Megbízható

A megbízható lekapcsoló-automatika biztosan megállítja a kaput, hirtelen fellépő akadály esetén. A nagyobb biztonság és védelem érdekében ajánljuk az érintkezésmentesen működő fénysorompó felszerelését is.

A lágy indításnak és a lassított stopnak köszönhetően a kapu rángatás nélkül és halkan nyílik és csukódik. Az indítási és megállási szakasz a kapuhoz egyedileg beállítható. Ez kíméli garázskaput, mely így hosszú ideig működőképes marad.

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Gombnyomásra láthatja a HS 5 BS kéziadó vagy a FIT 5 BS belsőgomb LED-jének színéből a kapu helyzetét.Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik. Ennél könnyebben és kényelmesebben nem lehet a kapuját vezérelni.

* Ha a kaput, a kapura való rálátás nélkül működtetik, akkor egy kiegészítő fénysorompó használata szükséges
Szupergyors

Szupergyors

Gyorsabban és biztonságosabban hajthat be a Hörmann SupraMatic meghajtással felszerelt szekcionált garázsba. Az akár 25cm/s nyitási sebesség nagyobb biztonságot nyújt és kevesebb stresszt okoz Önnek, különösen a forgalmas utcákon. Hasonlítsa össze a SupraMatic meghajtás nyitási sebességét más hagyományos meghajtással.

Működtetés okos applikációval

Működtetés okos applikációval

Használja okostelefonját egyszerűen kéziadóként. Az új Hörmann BlueSecur applikációval kényelmesen, Bluetooth-on** keresztül működtetheti garázskapuját vagy házbejárati ajtóját. Családtagjai számára pedig egyszerűen adhat tartós vagy időben korlátozott további felhasználói jogosítványokat*** az ő okostelefonjukra. Így a család minden tagjának, mindig van saját „kapu- és ajtónyitója” az okostelefonján.

** Külső / belső Hörmann Bluetooth vevőegység esetén

*** adott esetben kiegészítők vásárlása (appon belüli vásárlás) szükséges az AppStore vagy a Google Play oldalán

Tanúsított

Tanúsított

Bevizsgált biztonság

A Hörmann garázskapu-meghajtások optimálisan a Hörmann szekcionált garázskapukra vannak hangolva, melyek a TTZ-irányelvek szerint a TÜV Nord által bevizsgált és a MABISZ által is tanúsított „betörésgátló garázskapuk”.

Katalógusok
Videók
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Hörmann Funksystem BiSecur

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez