Szekcionált garázskapuk

Az Önnek megfelelő kapu, Hörmann márkaminőségben

Az elegáns automatikus szekcionált kapuk függőlegesen, felfelé nyílnak. Így még több helyet nyer a garázsban és a garázs előtt, - és az egész behajtó is szabad marad. A szekcionált kapuk mindenhova illenek - lehet a garázs bejárata négyszögletes, srég, szegmenses vagy köríves. Épp ezért ideálisak az esetleges későbbi modernizálásra is.

Erős érvek a Hörmann szekcionált garázskapuk mellett

Harmonikus összbenyomás

Harmonikus összbenyomás

[1] Azonos bordamagasság és nem látható lamellaátmenetek bordázott kapuk esetén

A Hörmann garázskapuk jellemzője az azonos bordamagasság [A]. A lamellák úgy kerültek kialakításra, hogy zárt állapotban az átmenetek gyakorlatilag láthatatlanok maradnak. Hasonlítsa össze!

Kapható praktikus mellékajtó is, a szekcionált garázskapuval azonos bordafelosztással.

[2] Nem azonos méretű bordamagasság [B], [C] a különböző lamellamagasságok miatt, és látható lamellaátmenetek a versenytársak kapuinál. Az eredmény egy zavaró megjelenés lesz. [3] Azonos kazettafelosztás A harmonikus összbenyomáshoz a Hörmann szekcionált kapuknál az egyes kazetták közötti távolságok [D] a kapu teljes magasságában azonosak. Ez a kapu teljes magasságában azonos méretű lamellák révén érhető el. Az egyes kazetták közötti vízszintes távolságok is egységesek. Ez teljesen egységes megjelenést eredményez. Kívánságra a szekcionált garázskapukhoz való mellékajtók is kaphatók a kapuval azonos lamellafutással. [4] Nem azonos kazettafelosztás [E], [F] a különböző méretű lamellamagasságok miatt, a versenytársak kapuinál. Ezáltal az eredmény egy zavaró megjelenés lesz.
Tok és kapulap azonos külsővel

Tok és kapulap azonos külsővel

Egy kapu harmonikus megjelenését sok, apró részlet határozza meg: a szemöldökkiegyenlítő blende [1] a fehér kapuknál és az összes felületnél mindig nézetazonos a kapulamellákkal. Ezáltal minden összhangban van. Az oldaltokok [2] alapkivitelben fehér Woodgrain felületűek. A Sandgrain, Silkgrain vagy Decograin felületű szekcionált kapukhoz opcionálisan kapható a kapulamellákkal azonos felületű tokburkolat. A Micrograin kapuknál a tokburkolat sík, Silkgrain felületű.

A színes szekcionált kapukhoz és a Decograin felületű kapukhoz is opcionálisan kapható a kapulamellák színéhez vagy dekorfelületéhez illeszkedő tokburkolat [2]. A szemöldökkiegyenlítő blende [1] felülete az ilyen kapuknál mindig megegyezik a kapulamellák színével, ill. dekorfelületével.

Kapuval egy síkot alkotó szemöldökblende

Kapuval egy síkot alkotó szemöldökblende

LPU kapuknál ez a kapulappal egy síkot alkotó szemöldökkiegyenlítő blende elegáns megoldás a kapulap és a blende közötti láthatatlan átmenethez. A kapu zárt állapotában a felső kapuelem egy síkot alkot a blendével.

Részletekig valósághű Decograin felületek

Részletekig valósághű Decograin felületek

Az UV-sugárzásnak ellenálló, az acéllamellák külső oldalát borító műanyag fóliabevonat részletekbe menően hűen jeleníti meg a fa karakterét, illetve nemes megjelenésű, antracitszínű eleganciát kölcsönöz. A 6 Decograin dekor a különleges felületkezelésnek köszönhetően hosszú élettartamú.

Hosszantartó, optimális védelem

Hosszantartó, optimális védelem

Az öregedésálló, 4 cm magas, műanyag tokláb körbefogja a tokot a rozsdásodás által veszélyeztetett tartományban és tartósan megvédi azt a lehetséges korróziótól. Ez a versenytárak megoldásaitól eltérő módon, hosszú távú és hatékony védelmet ad, még tartós ázás esetén is.

Együtt a kapu aljzattömítésével a tokláb optikailag is egy jól sikerült lezárást képez.

Hatékony hőszigetelés

Hatékony hőszigetelés

Ha a garázs és a ház egy épületegységet alkot, mindig ajánlott egy jól szigetelt garázskaput választani. A Hörmann ThermoFrame tokcsatlakozással az LPU kapu amúgy is nagyon jó hőszigetelési tulajdonságai még tovább javíthatók. A kaputokkal együtt egyszerűen felszerelendő fekete műanyag profil gondoskodik a tok és a téglafal hőhídmentességéről, és akár 15 %-kal* javítja a szigetelést. Az opciós ThermoFrame tokcsatlakozást Ön minden Hörmann szekcionált kapuhoz megkaphatja.

 

* duplafalú LPU szekcionált garázskapunál, 5000 x 2125 mm-es méret esetén

Praktikus megoldások

Praktikus megoldások

Az egyszerű személyátjáráshoz ajánlott a személybejáró-ajtó használata. Így könnyedén kihozhatók a kerékpárok vagy kerti eszközök a garázsból, anélkül, hogy ki kellene nyitni a kaput. A nemesacél küszöb középen csak 10, a peremeknél pedig 5 mm magas. Csökkenti a megbotlás kockázatát, és megkönnyíti az áthaladást például kerékpárral.

Még nagyobb biztonság

Még nagyobb biztonság

A hívatlan vendégeknek a Hörmann automata szekcionált kapukkal szemben nem sok esélyük van. Ha a kapu zárva van, a feltolásvédelem automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe, így azonnal erősen reteszel, és véd a feltolással szemben. Ez a szabadalmaztatott kapureteszelés pusztán mechanikusan működik, ezért – a versenytársak meghajtásaival szemben – áramellátás nélkül is hatásos marad.

Hitelesített biztonságú BiSecur rádiós rendszer

Hitelesített biztonságú BiSecur rádiós rendszer

A kétirányú és különösen biztonságos, garázsés udvarikapu-meghajtásokhoz kifejlesztett BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technika garázskapuk, udvari kapuk, lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Az új fejlesztésű, stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni. A bochumi Ruhr Egyetem biztonsági szakértői által bevizsgálva és tanúsítva, így ez olyan biztonságos, mint az online bankolás.

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja zárva van-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik. Ennél kényelmesebben és biztonságosabban nem lehet kaput vezérelni.

Az új app** segítségével, a Hörmann BiSecur Gateway kapcsolattal kényelmesen, okostelefonján vagy táblagépén keresztül, működtetheti Hörmann garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, Hörmann házbejárati ajtóját***, valamint egyéb készülékeit.

* Ha a kaput, a kapura való rálátás nélkül működtetik, akkor egy kiegészítő fénysorompó használata szükséges.

** iOS és Android operációs rendszerhez

*** egyedi kivitelben

Kitűnő design

Kitűnő design

Az exkluzív BiSecur kéziadók dizájnos fekete vagy fehér megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.

Az opcionálisan magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésű Hörmann BiSecur kéziadók egy nemzetközi zsűri által az exkluzív design díjjal lettek kitűntetve.

Katalógusok
Videók
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez

Garagentor-Antrieb SupraMatic

SupraMatic garázskapu meghajtás- A párbaj

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Hörmann Funksystem BiSecur

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer