Innovatív és sokoldalú

Ipari kapuk

Ipari szekcionált kapuk

A helytakarékos kapurendszerek a különböző sínvezetéseknek köszönhetően minden ipari létesítményhez illeszkednek. Ez szolgálja az új építések és a felújítások biztonságos tervezhetőségét. A Hörmann személyre szabott megoldásokat kínál Önnek minden alkalmazáshoz: a kényelmes átjárást nyújtó személybejáró-ajtóval ellátott, küszöb nélküli kapuktól a karcálló teljes Duratec üvegezésű kapukig.

 

az ipari szekcionált kapukhoz

Gyorskapuk

A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg. Előnye: az integrált Anti-Crash ütközésvédelemmel ellátott SoftEdge-technológia teszi a rugalmas gyorskapukat különösen biztonságossá és gazdaságossá. Kültéri ajtónak a duplafalú PU szigetelőpaneles  HS 7030 PU gyors spirálkapu ajánlott, mely kiváló hőszigetelést biztosít.

 

a gyorskapukhoz

Redőnykapuk és redőnyrácsok

A csak kevés komponensből álló egyszerű szerkezetnek köszönhetően a redőnykapuk különösen gazdaságosak és robosztusak. A követelménytől függően különböző kapulap- és felszereltségi variációk választhatók. Nem gyakori használat esetén a csarnoknyílásokhoz különösen gazdaságos megoldást kínál az SB redőnykapu, innovatív zárórugó-technológiával. A nagy igénybevételt jelentő logisztikai feladatokhoz a Decotherm S redőnykapu a jó választás.

 

a redőnykapukhoz és redőnyrácsokhoz

Rakodástechnika

A Hörmann-nál kézből juthat hozzá a rakodóállás minden összetevőjéhez: a rámpakiegyenlítőhöz, a kaputömítéshez, az előtétzsiliphez és az ütközőpufferhez. Ezek mindegyike saját fejlesztésű és gyártású Hörmann termék, melyek mindegyike optimálisan egymásra van hangolva, és lehetővé teszik a súrlódásmentes be- és kirakodást.

 

a rakodástechnikához

Gyűjtőgarázskapuk

Egyre nő az igény a parkolóhelyekre a városokban és az agglomerációban is, így a mély- és gyűjtőgarázsok egyre nagyobb jelentőséget kapnak. Ezeket a garázsokat gyakran vegyes lakó- és kereskedelmi épületekben alakítják ki. Emiatt nagy az igény a csendes futású kapukra. A Hörmann speciálisan ezen alkalmazásokra kínál tökéletesen összehangolt kapu- és meghajtás-rendszereket.

 

a gyűjtőgarázskapukhoz

Tűzgátló tolókapuk

A Hörmann tűz- és füstgátló tolókapuk egy- és kétszárnyú kivitelben, illetve teleszkópos tűzgátló tolókapu kivitelben is kaphatók. A gyors személyi átjáráshoz és kis szállítókocsikkal való áthaladáshoz ajánlott az integrált átjáróajtóval ellátott tűzgátló tolókapu. Külön kérés nélkül többcélú ajtóként is kaphatóak.

 

a tűzgátló tolókapukhoz

Udvari tolókapuk

A stabil acélprofilokból készült Hörmann udvari tolókapuk 16 méter nyílásszélességig komplett elemként szállíthatók. Így kétszárnyú változatban akár  32  méter széles szerkezet is szállítható. A szerkezet önhordó. Ennek előnye: csak csekély alapozási munkára van szükség, nincs vezetősín-szerelés, nincsenek kapufutási zavarok jegesedés, havazás vagy durva szennyeződés esetén sem.

 

az udvari tolókapukhoz

Lengőkapuk és szalagfüggönyök

A Hörmann Flex-szalagfüggöny különösen kedvező árú nyílászáró a nagy méretű csarnoknyílásokhoz. A strapabíró PVC-csíkok zárása jól tömített, nyitáskor csak a jármű vagy a rakomány szélességében nyílnak fel.
Hörmann Flex-lengőkapukat épületeken belüli elhelyezésre és normál targoncaforgalomra tervezték. A lengőkapukat az egyszerű szerelés érdekében kompletten előszerelt állapotban szállítjuk.

 

a lengőkapukhoz és szalagfüggönyökhöz