Redőnykapuk és redőnyrácsok

Redőnykapuk és redőnyrácsok - Gazdaságos, erős és megbízható

A csak kevés komponensből álló, zseniálisan egyszerű szerkezetnek köszönhetően az alumínium és acél Hörmann redőnykapuk, redőnyrácsok különösen gazdaságosak. Ezek a napi használat során újra és újra bizonyítanak. A redőnykapuknak és redőnyrácsoknak a nyílás fölött kicsi a helyigénye. Ezek feltekerednek a szemöldök mögött. Így oldalt, és a födémnél sem csökkentik a csarnokokban oly értékes helyet. A Hörmann redőnykapu- és redőnyrács-gyártás magas fokú specializáltsága messze túlmutat a standardokon. A különleges megoldások megvalósítása kiváló csapatunk mindennapi munkájának a része.

A kompakt, max. 335 mm szemöldökigényű és benyúlási mélységű felépítési módnak köszönhetően a RollMatic redőnyrács különösen szűk helyekre, kisebb üzletek lezárására alkalmas.

A kapuk ma már nagy jelentőséggel bírnak az ipari ingatlanok külsejében. Hatalmas energiaspórolási potenciált rejtegetnek – Az amortizációval és az utólagos átalakítással kapcsolatos információkért tekintse meg a Hörmann energiatakarékossági iránytűt.

Jó érvek a Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok mellett

Innovatív zárórugó-technológia

Innovatív zárórugó-technológia

Biztonságos és bevált

A kapu kézi nyitása és zárása a húzórugós technikának köszönhetően jelentősen könnyebb.

A legfeljebb 6000 x 4500 mm méretig rendelhető SB és TGT redőnykapuk / redőnyrácsok kis erővel, könnyedén mozgathatók. Az opcionálisan meghajtással felszerelt redőnykapuk / redőnyrácsok esetén a húzórugós technika kíméli a kapu mechanikáját és a meghajtástechnikát.

Nagyfokú biztonság a kapulapra szerelt szenzorok nélkül

Nagyfokú biztonság a kapulapra szerelt szenzorok nélkül

Alapkivitelben erőhatárolással WA 300 R S4 / WA 300 AR S4 esetén

Ezekkel a meghajtásokkal kombinált SB és TGT redőnykapu / redőnyrács biztonságosan nyitható és zárható. A „Kapu-Nyit” és „Kapu-Zár” irányban is az alaptartozék erőhatárolásnak köszönhetően, a legtöbb kapulap-variáció és mérettartomány esetén, nincs szükség záróélvédelem és behúzásvédelem installálására ahhoz, hogy a kapu teljesítse az MSZ EN 12453 szabvány követelményeit. Ráadásul a kapunak igen kicsi a karbantartási igénye, mert a kapulapon nincsenek szenzorok és gyakran cserélendő spirálkábel sincs.

Gyors, kíméletes és biztonságos kapunyitás

Gyors, kíméletes és biztonságos kapunyitás

S6 kiegészítőcsomag FU meghajtással és vezérléssel

Javítsa az üzemi folyamatokat és csökkentse hőveszteséget a Decotherm kapulappal ellátott DD redőnykapukhoz kapható, FU meghajtásból és vezérlésből álló, opcionális S6 kiegészítőcsomaggal.

A kapu ennek használata esetén akár 1,1 m/s sebességgel is nyílhat - és így majdnem olyan gyors lesz, mint egy gyorskapu. További előnyök: a beépítési méretek, valamint a beszerzési és fenntartási költségek lényegesen alacsonyabbak, mint a gyorskapunál. A lágy indítás és lassított stop funkciónak köszönhetően a kapu a nagy sebesség ellenére is különösen kíméletesen fut – ez tehermentesíti a kapumechanikát és ezáltal meghosszabbítja a kapu élettartamát. Egy a vezetősínbe épített fényrács garantálja a szükséges magas biztonságot, ráadásul megbízható véd a károsodások és a lopás ellen is.

Okos részletek a hosszú élettartamért

Okos részletek a hosszú élettartamért

Átgondolt szerkezet, befutótölcsérrel és viharkapcsokkal

A DD redőnykapu befutótölcsérje hatékonyan csökkenti a kapulap kopását. Ha egyszer szükségessé válna, akkor a befutótölcsér ráadásul egyszerűen kicserélhető. Fejlesztéseink gyakran egyszerre több funkciót is teljesítenek. A redőnykapulapon lévő viharkapcsok pl. óvják kapuját a szélterhelésből adódó károsodásokkal szemben; ráadásul ezek tökéletes betörésgátló egységek, mert a kapuprofil általuk egyszerűen nem húzható ki a megvezetésből.

Katalógusok

Építészmérnök-tanácsadó

Ön építész, és kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy a tervezés fázisában tart, és tanácsra van szüksége a kivitelezési változatokkal, kombinációs lehetőségekkel, egyedi kialakításokkal kapcsolatban? Vagy már az építészeti koncepciónál tart, és műszaki segítségre, a tervezett rendszerrel kapcsolatos részletekre van szüksége? Használja ki a több évtizedes szakértelmet - építészeti tanácsadónk szívesen végigkíséri és ad tanácsot.

az építészeti tanácsadáshoz