A sorompótól az oszlopig: forgalomkorlátozás egyetlen kézből   Tanúsított termékek: töréstesztek igazolják a vészhelyzeti hatékony védelmet   Csak a Hörmann-nál: kényelmes és biztonságos vezérlés BiSecur távirányítással

Forgalomkorlátozó rendszerek

Forgalomkorlátozó rendszerek

Szeretné megakadályozni, hogy illetéktelenek behajtsanak az Ön telkére vagy cégének területére? Vagy egy biztonságos megoldást keres, hogy egy nyilvános teret vagy egy rendezvény területét lebiztosítsa? Mindegy, hogy a forgalom áramlását szeretné kontrollálni vagy egy áthajtóutat lebiztosítani – a Hörmann forgalomkorlátozó rendszerek standardokat állítanak a biztonság dolgában.

Mindegy, hogy milyen védendő területről vagy szükségletről van szó: a termékprogramunk teljesen egyénre szabott megoldásokat tesz lehetővé egyetlen kézből. Az összes forgalomkorlátozó rendszerünk működtethető a Hörmann BiSecur rádiós technológiával.

Zufahrtskontrollsystem sichert Fußgängerzone ab

Megoldásaink áttekintése

Oszlopok

Security Line Icon forgalomkorlátozó oszlopok

A Hörmann Security Line oszlopok megbízható és rugalmas behajtás-ellenőrzést tesznek lehetővé.

Válasszon, a használati gyakoriság és használati mód alapján az alábbiak közül

 • Automata oszlopok
 • Félautomata oszlopok
 • Kiemelhető oszlopok
 • Fix oszlopok
High Security Line Icon forgalomkorlátozó oszlopok

Ha szeretné a különösen érzékeny területeket a vészhelyzeti azonosítatlan áthajtás ellen biztosítani, akkor Önnek a minden követelményhez egyetlen megoldást jelentő Hörmann High Security Line oszlopaink nyújtanak megoldást. High Security oszlopaink ellenállóképessége valódi töréstesztekkel lett vizsgálva, és ráadásként nemzetközi standardok szerint lett tanúsítva.

Válasszon, a használati gyakoriság és használati mód alapján az alábbiak közül

 • Automata oszlopok
 • Kiemelhető oszlopok
 • Fix oszlopok

Ugrás az oszlopokhoz

Magas biztonságú lezárások

Behajtón lévő tüskés útakadályok

Tüskés útakadályok

Válasszon a Tyre Killer M és a Tyre Killer H közül egy áthajtóút biztosításához.

Ugrás a termékhez

Behajtók előtti útzárak

Útzárak

Válasszon a Road Blocker 500, Road Blocker 1000 és a Road Blocker 500 SF között az Ön behajtójának biztosítására.

Ugrás a termékhez

Paloták előtti oszlopok

Oszlopok

Válasszon a High Security Line automata, a kiemelhető és a fix oszlopok közül, hogy lefedje védelmi szükségleteit.

Ugrás a termékhez

Ha egy terület a legmagasabb biztonságot igényli és azt tartósan vagy átmenetileg védeni kell az illetéktelenek behajtásától, akkor a Hörmann High Security Line magas biztonságú lezárásai a megfelelő megoldások. A tanúsítással rendelkező pollerek (oszlopok) különböző kivitelekben kaphatók, így rugalmasan alkalmazhatók, és a járműakadályainkhoz hasonlóan hatékonyan megállítják még a nagy sebességű teherautókat is. Az abroncsakadályainkkal csak egy irányban lehetséges kontrollált áthajtás. A Hörmann abroncsakadályai és járműakadályai hat méteres szélességig megbízhatóan biztosítják a járműbehajtót.

Udvari tolókapuk

A stabil acélprofilokból készült Hörmann udvari tolókapuk 16 méter nyílásszélességig komplett elemként szállíthatók. Így kétszárnyú változatban akár 32 m széles szerkezet is szállítható. A szerkezet önhordó. Ennek előnye: csak csekély alapozási munkára van szükség, nincs vezetősín-szerelés, nincsenek kapufutási zavarok jegesedés, havazás vagy durva szennyeződés esetén sem.


Ugrás az udvari tolókapukhoz

Katalógusok