Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

Fedezze fel az új otthonosságot: a kiváló minőségű beltéri ajtókkal

Az otthonunk az életünk középpontja, ahol visszavonulhatunk, jól érezhetjük magunkat. Ehhez kiváló beltéri ajtóink is hozzájárulnak, az otthonba visznek egy kis extra otthonosságot.

Akár klasszikus vagy modern, akár fehérre festett vagy bükk, akár üvegelemekkel vagy nemesacél rátétekkel díszített – a Hörmann mindig pontosan az Ön otthonához illő beltéri ajtót kínálja Önnek. Fa beltéri ajtóink prémium megjelenésűek és minőségűek. Sok éven át örömét lelheti bennük, és az otthonához a szó szoros értelmében "életre szóló ajtót" kap.

Minőségi lakótér

Jó érvek a Hörmann beltéri ajtók mellett

Egy síkot alkotó: Planar kilincs

Egy síkot alkotó: Planar kilincs

A különlegesen elegáns megjelenéshez lássa el ajtóját Planar kilinccsel. Ennek abszolút egy síkot alkotó rozettája, tökéletesen besüllyesztve az ajtólapba, különös designnal bír. Tökéletes elegancia érhető el a rejtett elhelyezésű pántokkal ellátott falcolatlan ajtók révén. Egy további, apró részlet: a kulcslyuk furatának elhagyásával a megjelenés még enyhébbnek és ezáltal elegánsabbnak tűnik.

4 × 4 koncepció: DesignLine Concepto

4 × 4 koncepció: DesignLine Concepto

Átgondolt és sokoldalú: a DesignLine Concepto ajtói új kialakítási lehetőségeket nyújtanak Önnek otthonában. Kombinálja a kiváló minőségű Ultramatt, Gloss (magasfényű), Pala vagy az új Len felületeket a fehér, világosszürke, antracitszürke vagy a taupe színekkel.

Nanobevonat: üvegajtók

Nanobevonat: üvegajtók

Fénnyel elárasztott otthont szeretne magának? Akkor pontosan a mi üvegajtónk a helyes választás. Az elegáns megjelenés mellett a GlassLine üvegajtók a kényelmes ápolás dolgában is meggyőzőek: az összes, homokszórt üveggel ellátott motívum nanobevonattal van ellátva a kevesebb ujjlenyomat érdekében.
Nézetazonos motívum a DesignLine Groove és Concepto változatokkal
A fa- és az üvegajtók tökéletes keverékéhez kínáljuk a DesignLine Groove és DesignLine Concepto motívumú, nézetazonos üvegajtókat.

Látni és érezni: a Duradecor struktúra

Látni és érezni: a Duradecor struktúra

A finoman strukturált felületek érezhetővé teszik, amit Ön lát. A fa erezete, mely az ajtólapba van sajtolva, teszi érezhetővé a Duradecor strukturált felület karakteres fajellegét. Ez kiemeli otthonának hangulatos és természetes lakókörnyezetét és ráadásul különösen könnyen tisztítható és strapabíró.

Rendkívül ütésálló: Duradecor felület

Rendkívül ütésálló: Duradecor felület

A kiváló minőségű felület inspirál: Duradecor a legnagyobb ütésállósággal, mely 48 %-kal jobb, mint a más gyártók, vizsgált CPL felületeinek átlaga. Messzemenőkig érzéketlen, könnyen tisztítható és hőálló, hogy Ön hosszú ideig örömét lelje az ajtóban.

Tartósan érzéketlen: 4Protect élvédő

Tartósan érzéketlen: 4Protect élvédő

A Duradecor felülettel, fehérre, világosszürkére, antracitszürkére és Taupe színre festett, sarkos éllel ellátott falcolt és falcolatlan ajtóink alapkivitelben kiváló minőségű 4Protect élvédővel vannak ellátva.

Így a beltéri faajtók érzéketlenek a mindennapi igénybevétellel szemben és Ön sokáig örömét leheti ezen ajtókban.

Magas minőség és elegáns megjelenés: fatok

Magas minőség és elegáns megjelenés: fatok

Fatokjaink igazán meggyőzőek a szépen lekerekített éleknek és a 3 mm-es (1) élrádiusznak köszönhetően. A 25 mm vastag bélésdeszka (2) és az erős Duradecor felület (3) a lakótéri ajtó kiváló minőségű és elegáns megjelenését szolgálja.

Szép és erős: kétrészes acél befoglalótok

Szép és erős: kétrészes acél befoglalótok

VarioFix a neve a kétrészes acél befoglalótokunknak, mely sokféle előnyt kínál Önnek: az állítható díszfalc révén olyan egyszerűen szerelhető, mint egy fatok. Ráadásul a nagy ellenállóképességének köszönhetően különösen hosszú élettartamú. A megjelenés tekintetében is meggyőző a látható illesztési hely nélküli, elegáns kialakítás. A VarioFix acéltok a fatokokokkal tökéletesen összehangolt 55 mm-es toktükör révén a fatokokkal azonos megjelenésű.

Építészmérnök-tanácsadó

Ön építész, és kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy a tervezés fázisában tart, és tanácsra van szüksége a kivitelezési változatokkal, kombinációs lehetőségekkel, egyedi kialakításokkal kapcsolatban? Vagy már az építészeti koncepciónál tart, és műszaki segítségre, a tervezett rendszerrel kapcsolatos részletekre van szüksége? Használja ki a több évtizedes szakértelmet - építészeti tanácsadónk szívesen végigkíséri és ad tanácsot.

az építészeti tanácsadáshoz

Katalógusok
Videók
Türantrieb PortaMatic - Barrierefreies und komfortables Wohnen

PortaMatic ajtómeghajtás