A legnagyobb termékpaletta Európában

Ajtók

Ajtók és tokok intézményi környezethez

A Hörmann ajtópalettáját több évtizeden át fejlesztette a mai komplett kínálattá. Ezen változatos építési termékpaletta mellett a Hörmann egyedi megoldásokat is kínál, esetenkénti jóváhagyással. A specializált gyáregységek olyan építési termékeket fejlesztenek és készítenek, amelyek kitűnnek minőségükkel, működési biztonságukkal és hosszú élettartamukkal.
A nemzetközi gazdasági régiókban való jelenléttel erős, jövőorientált partnerei vagyunk a közületi és ipari épületek építtetőinek.

Multifunkciós ajtók

A Hörmann acél és nemesacél multifunkciós ajtajai megfelelnek számos bel- és kültéri alkalmazásra. Ahol erős ajtókra van szükség, ott a mi 1- és 2-szárnyas ajtóinkat építik be. Számos kiegészítő funkcióval is rendelkeznek, mint pl. tűz- és füstgátlás, hangszigetelés, betörésgátlás.


a multifunkciós ajtókhoz

STS / STU ajtók acélból és nemesacélból

A multifunkciós acélajtók meggyőző előnyöket kínálnak: a különböző funkcionális követelménnyel bíró ajtók, melyek ugyanazon épületszintre kerülnek beépítésre, az azonos megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen illenek egymáshoz. Az egy síkot alkotó, elegáns megjelenésüknek köszönhetően igazán meggyőzőek az acélból és nemesacélból gyártott STS / STU ajtók.

 

az acél és nemesacél STS / STU ajtókhoz

 

Funkciós ajtók intézményi környezethez

Robosztus beltéri ajtók, biztonságos lakásbejárati ajtók, teljes üvegezésű irodai ajtók, hőhídmentes kültéri ajtók - a sokrétűség az erősségünk.

 

az intézményi funkciós ajtókhoz

Áttekintőablakok

Az irodák tervezésénél a fény döntő szerepet játszik, különösen a konferenciatermeknél. Az ilyen helyeken vetekszenek a bejutó fénnyel kapcsolatos igények és a belátásra vonatkozó elvárások. A bizalmas találkozókhoz diszkréció, az előadásokhoz elsötétített helyiség, a kreatív megbeszélésekhez pedig jól megvilágított asztal szükséges.

 

az áttekintőablakokhoz

Acéltokok

A Hörmann acéltok-programja optimális megoldásokat kínál masszív és szerelt falakba való beépítéshez. Ajtó-, ablak- vagy átjáró tok, szegmentált, íves, köríves kivitelben, illetve oldal- és felülvilágítóval kombinálva.

 

az acéltokokhoz

Ajtók lakásépítéshez

Házbejárati ajtók

Az új bejárati ajtó legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, reprezentatív kell, hogy legyen és ezáltal a tulajdonos jó ízlését kell igazolnia. A bejárati ajtó ugyanakkor magas fokú biztonsági igényeknek kell, hogy megfeleljen és magas hőszigetelési értékeivel segítenie kell az energia-megtakarításban.

 

a házbejárati ajtókhoz

Beltéri ajtók

Fedezze fel az új otthonosságot: a kiváló minőségű beltéri ajtókkal. Az otthonunk az életünk középpontja, ahol visszavonulhatunk, jól érezhetjük magunkat. Ehhez beltéri ajtóink is hozzájárulnak, az Ön otthonába is visznek egy kis extra otthonosságot.

a beltéri ajtókhoz

Funkciós ajtók lakáshoz

Minőségi ajtók acélból: a biztonságos pincebejárathoz, a barkács- és hobbiszobához, a gyerekszobához, a tetőtérbe, valamint a garázst és a házat összekötő átjáróba.

 

a lakáshoz való funkciós ajtókhoz

Garázs-mellékajtók

A mellékajtók egyszerűen csak praktikusak. A Hörmann minden Berry-billenőkapuhoz, szekcionált kapuhoz, illetve RollMatic garázs-redőnykapuhoz egy vele külsőleg megegyező garázs-mellékajtót kínál.

a garázs-mellékajtókhoz

Jó érvek a Hörmann ajtók mellett

Német márkaminőség

Német márkaminőség

A Hörmann termékeket szakműhelyeinkben magunk fejlesztjük és gyártjuk.

Termékek több generáció számára

Termékek több generáció számára

Hosszan tartó, valós feltételek melletti tesztelés gondoskodik a bevált sorozatgyártású termékek Hörmann-minőségéről.

Szem előtt tartjuk a jövőt

Szem előtt tartjuk a jövőt

A Hörmann jó példával szeretne elöl járni. Ezért a vállalat az energiaszükségletének 100 %-át már ma is zöldáramból fedezi.