Ipari szekcionált kapuk

Szekcionált kapu program egyedülálló kínálattal

A szekcionált kapu függőlegesen nyílnak, így helyet takarítanak meg a kapu előtt és mögött. A kapuelemek síkban a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, illetve tető mentén mennek el. Az 50-es osztályú acél, kombinált acél/alumínium és alumínium szekcionált kapuk széles termékválasztékban kaphatók, kiváló designnal és tanúsított biztonsággal rendelkeznek. A kompakt szekcionált kapuknál a lamellák mindjárt a szemöldök mögött rakódnak egymásra függőlegesen. A kis betolási mélység a tetőablakos, üvegtetős, üveghomlokzatos csarnokoknál különösen előnyös.

A kapuk ma már nagy jelentőséggel bírnak az ipari ingatlanok külsejében. Hatalmas energiaspórolási potenciált rejtegetnek – Az amortizációval és az utólagos átalakítással kapcsolatos információkért tekintse meg a Hörmann energiatakarékossági iránytűt.

Jó érvek a Hörmann szekcionált ipari kapuk mellett

Tartósan tiszta átláthatóság

Tartósan tiszta átláthatóság

A legmagasabb fokú karcállóság

A DURATEC műanyag üvegezéssel ellátott kapuk dacolnak a durva ipari környezetben jelentkező erős igénybevétellel és tartósan megőrzik tiszta átlátszóságukat. A speciális, autófényszóróminőségű felületbevonat tartósan megvédi az ablakot a karcolásoktól és tisztítási nyomoktól.

A DURATEC tiszta átláthatóságú, műanyag üvegezést felár nélkül, alapkivitelben szállítjuk az összes szekcionált kaputípushoz – csak a Hörmann-nál.

Hatékony hőszigetelés

Hatékony hőszigetelés

ThermoFrame

A fűtött csarnokokhoz jól szigetelt ipari szekcionált kapuk szükségesek. A Hörmann ipari szekcionált kapuk, a tok és a falazat hőhídmentes kapcsolatához, opcionálisan ThermoFrame tokkerettel is kaphatók. Kiegészítésként a kapu mindkét oldalán ajakos tömítések, a szemöldök részén pedig egy duplatömítés véd a hő- ill. „hideg”-veszeteség ellen. Így a hőszigetelés akár 21 %-kal is növelhető.

Praktikus megoldások

Praktikus megoldások

Személybejáró-ajtó alacsony küszöbbel

A személyi átjárás megkönnyítését szolgálja az extralapos nemesacél küszöbbel felszerelt személybejáró-ajtó. 5510 mm-es kapuszélességig a küszöb középen csak 10 mm, a peremeknél 5 mm magas. A megbotlás kockázata emiatt egyértelműen kisebb, a kerekekkel való áthajtás könnyebb. Meghatározott körülmények között a Hörmann alacsony küszöbös személybejáró-ajtója menekülőajtóként és akadálymentes építéshez is használható.

 

 

Érintkezés nélküli kapuellenőrzés

Érintkezés nélküli kapuellenőrzés

Elölfutó fénysorompó felár nélkül

Hörmann ipari szekcionáltkapuk WA 400 és ITO 400 meghajtások esetén válasszon az alapkivitelben járó záróélvédelem mellé felár nélkül egy elölfutó VL1 fénysorompót – mely érintkezés nélkül reagál a mozgásokra és az akadályokra, szükség esetén biztonságosan leállítja a záródást, majd ismét felfelé mozdítja a kaput.

Katalógusok
Videók

DURATEC üvegezés - a legmagasabb karcállóság

Építészmérnök-tanácsadó

Ön építész, és kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy a tervezés fázisában tart, és tanácsra van szüksége a kivitelezési változatokkal, kombinációs lehetőségekkel, egyedi kialakításokkal kapcsolatban? Vagy már az építészeti koncepciónál tart, és műszaki segítségre, a tervezett rendszerrel kapcsolatos részletekre van szüksége? Használja ki a több évtizedes szakértelmet - építészeti tanácsadónk szívesen végigkíséri és ad tanácsot.

az építészeti tanácsadáshoz