Garázskapu-meghajtások

Az otthon kényelme és biztonsága

Ki szeret szélben, viharban vagy az éjszaka közepén kiszállni az autóból, hogy kinyissa a garázskaput? A Hörmann garázskapu-meghajtással mindig "szabad utat" kap, mivel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan nyithatja ki a garázskaput illetve a kertkaput, az autójából a kéziadóval. A kényelmes és gyors SupraMatic-kal, a kedvező árú ProMatic-kal, valamint a ProMatic Akku-val: az áramcsatlakozás nélküli garázsoknál is alkalmazható meghajtásokkal a Hörmann innovatív hajtástechnikát kínál.

A BiSecur rádiós rendszer alapkivitelben jár minden garázskapu-meghajtáshoz. Az innovatív, állapotkijelzős Hörmann BiSecur rádiós rendszer igazán meggyőző: egyedülálló kényelmi és biztonsági funkciók, valamint magasfényű, exkluzív megjelenésű kézi adók.

Az optimális Hörmann BiSecur Gateway-jel a Hörmann garázs- és udvari kapu-hajtásokat, a Hörmann házbejárati ajtót*, valamint további készülékeket is kényelmesen okostelefonnal vagy tablettel vezérelhet. Kiegészítőleg út közben megnézheti a garázs-és udvari kapu-hajtások helyzetét, valamint a bejárati ajtó* lezárásának állapotát.

*egyedi felszereltséggel

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

SupraMatic

A garázskapu-motor legfőbb jellemzője a kényelem és a sebesség kombinációja. A szekcionált garázskapu gyorsabban nyílik, így Ön közvetlenül az utcáról rövidebb idő alatt hajthat be a garázsba. A garázs világítása a kéziadó gombjával be- és kikapcsolható, és további kényelmi funkciók teszik elhagyhatatlanná a garázskapu-meghajtást, mint a második nyitásmagasság, pl. a garázs szellőztetéséhez. Mindezek mellett a szálcsiszolt alumíniumból készült meghajtás-burkolat előkelő hatást nyújt.

ProMatic

A Hörmann ProMatic motorok ugyanazon, jól bevált műszaki technológiával gyártottak, mint a Hörmann prémium termékek. Így garantálható a megbízható működés kedvező áron. Áramcsatlakozás nélküli garázsok esetén sem kell lemondania a meghajtás által kínált kényelemről. A ProMatic Akku mindezt lehetővé teszi. További előnye még, hogy könnyen szállítható és rövid idő alatt feltölthető, különösen praktikus megoldás az opcionális Solarmodullal való működtetés.

Termékeink összehasonlítva

Kategóriák/ Termékfajta SupraMatic E SupraMatic P ProMatic ProMatic Akku
Különleges alkalmazások fa kapukhoz és mellékajtókhoz áramellátás nélküli garázsokhoz
mozgatás per nap/ óra 25 / 10 50 / 10 12 / 5 5 / 2
Legnagyobb erő 800 N 1000 N 750 N 400 N
Nyitási sebesség max. 22 cm/s 22 cm/s 14 cm/s 13 cm/s
Kapuszélesség max. 5500 mm 6000 mm 5000 mm 3000 mm
Kapufelület max. 13,75 m² 15 m² 11,25 m² 8 m²
Felszereltség alapkivitelben
 • kapu helyzetének kényelmes lekérdezése
 • gyorsabb kapunyitás
 • nagyobb nyílásmagasság
 • külön kapcsolható halogénvilágítás
 • külön kapcsolható LED világítás*
 • a programozás gyerekjáték könnyűségű
 • mechanikus feltolásvédelem
 • BiSecur rádiós rendszer**
 • kapu helyzetének kényelmes lekérdezése
 • gyorsabb kapunyitás
 • nagyobb nyílásmagasság
 • külön kapcsolható halogénvilágítás
 • külön kapcsolható LED világítás*
 • a programozás gyerekjáték könnyűségű
 • fénysorompók
 • mechanikus feltolásvédelem
 • BiSecur rádiós rendszer**
 • kapu helyzetének kényelmes lekérdezése
 • nagyobb nyílásmagasság
 • mechanikus feltolásvédelem
 • BiSecur rádiós rendszer**
 • mechanikus feltolásvédelem
 • BiSecur rádiós rendszer**

*2017.03.01-től

** csak a Hörmann-nál

Erős érvek a Hörmann garázskapu-meghajtások mellett

BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

A kétirányú BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technika garázskapuk, udvari kapuk, ajtók meghajtására lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Ez a Hörmann által fejlesztett stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni. Ezt a bochumi Ruhr Egyetem és független vizsgáló intézetek biztonsági szakértői is bevizsgálták és tanúsították.
Biztonságos

Biztonságos

A nemkívánatos vendégeknek aligha van esélyük a Hörmann automata kapukkal szemben: ha a kapu zárva van, a feltolás elleni biztosítás automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe. A kapu ezáltal reteszelve és a feltolás ellen védve van. Ez a kapureteszelés pusztán mechanikusan működik, ezért - a versenytársak meghajtásaival szemben - áramszünet esetén is hatásos marad.

Tökéletesen egymásra hangolva

Tökéletesen egymásra hangolva

Az összes BiSecur meghajtás, vevőegység és kezelőelem 100 %-ig kompatibilis. Így egyszerűen, a kéziadógomb vagy a rádiós nyomógomb megnyomásával működtethet a garázs- és udvari kapuja mellett, akár egy házbejárati ajtó zárszerkezetét, ajtómeghajtást vagy további, BiSecur vevőegységgel ellátott eszközöket is. A minden Hörmann meghajtásban, alapkivitelként megtalálható HCP interfész még több dolgot tesz lehetővé. Ennek segítségével az összes Hörmann garázskapu- és udvarikapu-meghajtás egy külső Smart Home rendszer révén egyszerűen hálózatba kapcsolható.

Megbízható

Megbízható

A megbízható lekapcsoló-automatika biztosan megállítja a kaput, hirtelen fellépő akadály esetén. A nagyobb biztonság és védelem érdekében ajánljuk az érintkezésmentesen működő fénysorompó felszerelését is.

A lágy indításnak és a lassított stopnak köszönhetően a kapu rángatás nélkül és halkan nyílik és csukódik. Az indítási és megállási szakasz a kapuhoz egyedileg beállítható. Ez kíméli garázskaput, mely így hosszú ideig működőképes marad.

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Gombnyomásra láthatja a HS 5 BS kéziadó vagy a FIT 5 BS belsőgomb LED-jének színéből a kapu helyzetét.Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik. Ennél könnyebben és kényelmesebben nem lehet a kapuját vezérelni.

* Ha a kaput, a kapura való rálátás nélkül működtetik, akkor egy kiegészítő fénysorompó használata szükséges
Szupergyors

Szupergyors

Gyorsabban és biztonságosabban hajthat be a Hörmann SupraMatic meghajtással felszerelt szekcionált garázsba. Az akár 25cm/s nyitási sebesség nagyobb biztonságot nyújt és kevesebb stresszt okoz Önnek, különösen a forgalmas utcákon. Hasonlítsa össze a SupraMatic meghajtás nyitási sebességét más hagyományos meghajtással.

Működtetés okos applikációval

Működtetés okos applikációval

Használja okostelefonját egyszerűen kéziadóként. Az új Hörmann BlueSecur applikációval kényelmesen, Bluetooth-on** keresztül működtetheti garázskapuját vagy házbejárati ajtóját. Családtagjai számára pedig egyszerűen adhat tartós vagy időben korlátozott további felhasználói jogosítványokat*** az ő okostelefonjukra. Így a család minden tagjának, mindig van saját „kapu- és ajtónyitója” az okostelefonján.

** Külső / belső Hörmann Bluetooth vevőegység esetén

*** adott esetben kiegészítők vásárlása (appon belüli vásárlás) szükséges az AppStore vagy a Google Play oldalán

Tanúsított

Tanúsított

Bevizsgált biztonság

A Hörmann garázskapu-meghajtások optimálisan a Hörmann szekcionált garázskapukra vannak hangolva, melyek a TTZ-irányelvek szerint a TÜV Nord által bevizsgált és a MABISZ által is tanúsított „betörésgátló garázskapuk”.

Katalógusok
Videók
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Hörmann Funksystem BiSecur

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez