Garázskapu-meghajtások

Az otthon kényelme és biztonsága

Ki szeret szélben, viharban vagy az éjszaka közepén kiszállni az autóból, hogy kinyissa a garázskaput? A Hörmann garázskapu-meghajtással mindig "szabad utat" kap, mivel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan nyithatja ki a garázskaput illetve a kertkaput, az autójából a kéziadóval. A kényelmes és gyors SupraMatic-kal, a kedvező árú ProMatic-kal, valamint a ProMatic Akku-val: az áramcsatlakozás nélküli garázsoknál is alkalmazható meghajtásokkal a Hörmann innovatív hajtástechnikát kínál.

A BiSecur rádiós rendszer alapkivitelben jár minden garázskapu-meghajtáshoz. Az innovatív, állapotkijelzős Hörmann BiSecur rádiós rendszer igazán meggyőző: egyedülálló kényelmi és biztonsági funkciók, valamint magasfényű, exkluzív megjelenésű kézi adók.

Az optimális Hörmann BiSecur Gateway-jel a Hörmann garázs- és udvari kapu-hajtásokat, a Hörmann házbejárati ajtót*, valamint további készülékeket is kényelmesen okostelefonnal vagy tablettel vezérelhet. Kiegészítőleg út közben megnézheti a garázs-és udvari kapu-hajtások helyzetét, valamint a bejárati ajtó* lezárásának állapotát.

*egyedi felszereltséggel

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

SupraMatic

A garázskapu-motor legfőbb jellemzője a kényelem és a sebesség kombinációja. A szekcionált garázskapu gyorsabban nyílik, így Ön közvetlenül az utcáról rövidebb idő alatt hajthat be a garázsba. A garázs világítása a kéziadó gombjával be- és kikapcsolható, és további kényelmi funkciók teszik elhagyhatatlanná a garázskapu-meghajtást, mint a második nyitásmagasság, pl. a garázs szellőztetéséhez. Mindezek mellett a szálcsiszolt alumíniumból készült meghajtás-burkolat előkelő hatást nyújt.

ProMatic

A Hörmann ProMatic motorok ugyanazon, jól bevált műszaki technológiával gyártottak, mint a Hörmann prémium termékek. Így garantálható a megbízható működés kedvező áron. Áramcsatlakozás nélküli garázsok esetén sem kell lemondania a meghajtás által kínált kényelemről. A ProMatic Akku mindezt lehetővé teszi. További előnye még, hogy könnyen szállítható és rövid idő alatt feltölthető, különösen praktikus megoldás az opcionális Solarmodullal való működtetés.

Termékeink összehasonlítva

Kategóriák/ Termékfajta SupraMatic E SupraMatic P ProMatic ProMatic Akku
Különleges alkalmazások fa kapukhoz és mellékajtókhoz áramellátás nélküli garázsokhoz
mozgatás per nap/ óra 25 / 10 50 / 10 12 / 5 5 / 2
Legnagyobb erő 800 N 1000 N 750 N 400 N
Nyitási sebesség max. 22 cm/s 22 cm/s 14 cm/s 13 cm/s
Kapuszélesség max. 5500 mm 6000 mm 5000 mm 3000 mm
Kapufelület max. 13,75 m² 15 m² 11,25 m² 8 m²
Felszereltség alapkivitelben
 • kapu helyzetének kényelmes lekérdezése
 • gyorsabb kapunyitás
 • nagyobb nyílásmagasság
 • külön kapcsolható halogénvilágítás
 • külön kapcsolható LED világítás*
 • a programozás gyerekjáték könnyűségű
 • mechanikus feltolásvédelem
 • BiSecur rádiós rendszer**
 • kapu helyzetének kényelmes lekérdezése
 • gyorsabb kapunyitás
 • nagyobb nyílásmagasság
 • külön kapcsolható halogénvilágítás
 • külön kapcsolható LED világítás*
 • a programozás gyerekjáték könnyűségű
 • fénysorompók
 • mechanikus feltolásvédelem
 • BiSecur rádiós rendszer**
 • kapu helyzetének kényelmes lekérdezése
 • nagyobb nyílásmagasság
 • mechanikus feltolásvédelem
 • BiSecur rádiós rendszer**
 • mechanikus feltolásvédelem
 • BiSecur rádiós rendszer**

*2017.03.01-től

** csak a Hörmann-nál

Erős érvek a Hörmann garázskapu-meghajtások mellett

Hitelesített biztonságú BiSecur rádiós rendszer

Hitelesített biztonságú BiSecur rádiós rendszer

A kétirányú és különösen biztonságos, garázsés udvarikapu-meghajtásokhoz kifejlesztett BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technika garázskapuk, udvari kapuk, lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Az új fejlesztésű, stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni. A bochumi Ruhr Egyetem biztonsági szakértői által bevizsgálva és tanúsítva, így ez olyan biztonságos, mint az online bankolás.

Megbízható

Megbízható

Lekapcsoló-automatika

A megbízható lekapcsoló-automatika biztosan megállítja a kaput, hirtelen fellépő akadály esetén. A nagyobb biztonság és védelem érdekében ajánljuk az érintkezésmentesen működő fénysorompó felszerelését is. A Hörmann SupraMatic P garázskapu-meghajtások esetén a fénysorompó az alapkivitel tartozéka.

Lágy indítás és lassított stop

Kapuja rángatás nélkül, halkan nyílik és záródik. Az indítási és megállási szakasz a kapuhoz egyedileg beállítható. Ez kíméli garázskaput, mely így hosszú ideig működőképes marad.

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja zárva van-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik. Ennél kényelmesebben és biztonságosabban nem lehet kaput vezérelni.

Az új app** segítségével, a Hörmann BiSecur Gateway kapcsolattal kényelmesen, okostelefonján vagy táblagépén keresztül, működtetheti Hörmann garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, Hörmann házbejárati ajtóját***, valamint egyéb készülékeit.

* Ha a kaput, a kapura való rálátás nélkül működtetik, akkor egy kiegészítő fénysorompó használata szükséges.

** iOS és Android operációs rendszerhez

*** egyedi kivitelben

Szupergyors

Szupergyors

SupraMatic meghajtás

Gyorsabban és biztonságosabban hajthat be a SupraMatic meghajtással felszerelt garázsba. A Hörmann szekcionált kapuhoz felszerelt SupraMatic meghajtás 50 %-kal gyorsabb nyitási sebessége nagyobb biztonságot jelent, különösen a forgalmas utcákon. Hasonlítsa össze a SupraMatic meghajtás nyitási sebességét más hagyományos meghajtással.

Kitűnő design

Kitűnő design

Az exkluzív BiSecur kéziadók dizájnos fekete vagy fehér megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.

Az opcionálisan magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésű Hörmann BiSecur kéziadók egy nemzetközi zsűri által az exkluzív design díjjal lettek kitűntetve.

Tanúsított

Tanúsított

Bevizsgált biztonság

A Hörmann garázskapu-meghajtások optimálisan a Hörmann szekcionált garázskapukra vannak hangolva, melyek a TTZ-irányelvek szerint a TÜV Nord által bevizsgált és a MABISZ által is tanúsított „betörésgátló garázskapuk”.

Biztonságos

Biztonságos

Feltolásvédelem

A nemkívánatos vendégeknek aligha van esélyük a Hörmann automata kapukkal szemben. Ha a garázskapu zárva van, a feltolás elleni biztosítás automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe, és azonnal erősen reteszeli azt, így véd a felemelés ellen. Ez a kapureteszelés pusztán mechanikusan működik, ezért – a versenytársak meghajtásaival szemben – áramszünet esetén is hatásos marad.

Katalógusok
Videók
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Hörmann Funksystem BiSecur

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez