Modern és elegáns

Garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és a billenőkapukhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.

a szekcionált garázskapukhoz

Berry-billenőkapuk

A Berry billenőkapuk összekapcsolják a magas minőséget és a kiforrott technikát a tartós működőképességgel és a biztonságos működtetéssel. A Berry-billenőkapuk több vonzó acél-motívummal kaphatók, bordás- és kazettás külsővel, valamint fából. A különböző színek és dekorfelületek további hangsúlyt kölcsönöznek.

a Berry-billenőkapukhoz

RollMatic garázs-redőnykapu

A redőnykapu és a födém alá futó kapu függőlegesen nyílik, és alig foglal el helyet  a garázsban. Konstrukciós elvüknek köszönhetően maximális helyet biztosítanak  a garázsban és a garázs előtt. A garázsnyitás módja nem számít, mindegy, hogy merőleges, lesrégelt, szakaszosan vagy teljesen ívelt.

RollMatic garázs-redőnykapukhoz

Oldalra futó szekcionált kapu

Az oldalra futó szekcionált kapuk az építési módja miatt különösen alkalmasak olyan nehezen megoldható beépítési szituációknál, mint pl. a ferde tetősíkok. Ilyen esetekben is használható marad a teljes áthajtó-magasság. A 42 mm vastag, PU kihabosított
szendvicspanelek nagyon jó hang- és hőszigetelést biztosítanak. Ráadásul az egyszerű személyátjáráshoz az oldalra futó szekcionált kapuk csak részlegesen is nyithatók.

az oldalra futó szekcionált kapuhoz

ART 42 alumíniumkeretes kapu

Az alumíniumkeretes kapukat gyakran olyan helyen alkalmazzák, ahol a garázsban több fény vagy a gyűjtőgarázs parkolóhelyén jobb szellőzés a követelmény. Az egyenletes felosztású üvegezőkereteknek vagy az opcionális üvegmezőknek köszönhetően a kapu harmonikus megjelenést kap és a garázs jobb bevilágításhoz jut.

az alumíniumkeretes kapuhoz

Garázs-mellékajtók

A mellékajtók nagyon praktikusak, ha valamit csak gyorsan ki akar hozni a garázsból, és ehhez nem akarja kinyitni a kaput. Akkor is, ha a behajtó rövidsége miatt a második gépkocsi közvetlenül a kapu előtt áll, és elzárja az utat a kapu felé. A Hörmann-nál szinte mindegyik kapumotívumhoz és típushoz lehet kapni hozzá illő mellékajtót. Így a kapu és az ajtó harmonikus egységet képeznek.

a garázs-mellékajtókhoz

Jó érvek a Hörmann ajtók mellett

Német márkaminőség

Német márkaminőség

A Hörmann termékeket szakműhelyeinkben magunk fejlesztjük és gyártjuk.

Termékek több generáció számára

Termékek több generáció számára

Hosszan tartó, valós feltételek melletti tesztelés gondoskodik a bevált sorozatgyártású termékek Hörmann-minőségéről.

Szem előtt tartjuk a jövőt

Szem előtt tartjuk a jövőt

A Hörmann jó példával szeretne elöl járni. Ezért a vállalat az energiaszükségletének 100 %-át már ma is zöldáramból fedezi.