Modern és elegáns

Garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és a billenőkapukhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.

a szekcionált garázskapukhoz

Berry-billenőkapuk

A Berry billenőkapuk összekapcsolják a magas minőséget és a kiforrott technikát a tartós működőképességgel és a biztonságos működtetéssel. A Berry-billenőkapuk több vonzó acél-motívummal kaphatók, bordás- és kazettás külsővel, valamint fából. A különböző színek és dekorfelületek további hangsúlyt kölcsönöznek.

a Berry-billenőkapukhoz

RollMatic garázs-redőnykapu

A redőnykapu és a födém alá futó kapu függőlegesen nyílik, és alig foglal el helyet  a garázsban. Konstrukciós elvüknek köszönhetően maximális helyet biztosítanak  a garázsban és a garázs előtt. A garázsnyitás módja nem számít, mindegy, hogy merőleges, lesrégelt, szakaszosan vagy teljesen ívelt.

RollMatic garázs-redőnykapukhoz

Oldalra futó szekcionált kapu

Az oldalra futó szekcionált kapuk az építési módja miatt különösen alkalmasak olyan nehezen megoldható beépítési szituációknál, mint pl. a ferde tetősíkok. Ilyen esetekben is használható marad a teljes áthajtó-magasság. A 42 mm vastag, PU kihabosított
szendvicspanelek nagyon jó hang- és hőszigetelést biztosítanak. Ráadásul az egyszerű személyátjáráshoz az oldalra futó szekcionált kapuk csak részlegesen is nyithatók.

az oldalra futó szekcionált kapuhoz

Garázs-mellékajtók

A mellékajtók nagyon praktikusak, ha valamit csak gyorsan ki akar hozni a garázsból, és ehhez nem akarja kinyitni a kaput. Akkor is, ha a behajtó rövidsége miatt a második gépkocsi közvetlenül a kapu előtt áll, és elzárja az utat a kapu felé. A Hörmann-nál szinte mindegyik kapumotívumhoz és típushoz lehet kapni hozzá illő mellékajtót. Így a kapu és az ajtó harmonikus egységet képeznek.

a garázs-mellékajtókhoz

Jó érvek a Hörmann ajtók mellett

Német márkaminőség

Német márkaminőség

A Hörmann termékeket szakműhelyeinkben magunk fejlesztjük és gyártjuk.

Termékek több generáció számára

Termékek több generáció számára

Hosszan tartó, valós feltételek melletti tesztelés gondoskodik a bevált sorozatgyártású termékek Hörmann-minőségéről.

Szem előtt tartjuk a jövőt

Szem előtt tartjuk a jövőt

A Hörmann jó példával szeretne elöl járni. Ezért a vállalat az energiaszükségletének 100 %-át már ma is zöldáramból fedezi.