RollMatic garázs-redőnykapu

Univerzális beépíthetőség

A RollMatic redőnykapu függőlegesen nyílik és alig foglal el helyet a garázsban. Ennek a konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosít a garázsban és a garázs előtt. A szabadon maradt födémrészen megoldható a lámpák elhelyezése vagy rakodótérként is kihasználható.

A garázsnyílás alakja nem játszik szerepet a garázs-redőnykapu beépítése esetén. Lehet négyszögletes, lesrégelt, szegmentált vagy köríves is... A Hörmann RollMatic garázs-redőnykapu mindig jól beépíthető. Hogy a kapu jól illeszkedjen az Ön házának építészeti stílusához, a RollMatic redőnykapukat több különböző külső felülettel is kínáljuk. Ha természetes megjelenésű kaput szeretne, akkor válassza a Decograin vagy a Decopaint famintás felületet. Választhat a 11 azonos árú kapuszín közül is. Természetesen ugyanolyan külsejű mellékajtót is kínálunk.

RollMatic garázs - redőnykapu

in Noir 2100 Sablé Anthrazit Metallic

RollMatic garázs-redőnykapu

A RollMatic redőnykapu tele van innovatív megoldásokkal, melyeknek egyetlen célja van: az Ön biztonsága és kényelme. A termék minden tulajdonsága, a rendkívül könnyű beépíthetőségtől a kifinomult biztonsági szabadalmakig,  vörös fonalként kötődik ehhez a koncepcióhoz.

Az alapkivitelű meghajtás,  a karbantartást segítő  módon, a burkolaton kívülre van szerelve.  Az integrált lágy indítás és lágy megállás funkció gondoskodnak a kapu finom működéséről és óvják a kaput. A rugókiegyenlítés és a megbízható leállító automatika miatt egy kiegészítő záróélvédelem alkalmazása szükségtelen.

RollMatic garázs-redőnykapu

RAL 9016 Fehér

RollMatic OD födém alá futó kapu

RollMatic OD födém alá futó kapu

RAL 7016 antracitszürke színben

RollMatic OD födém alá futó kapu

RAL 9016-os színben

A helytakarékos OD RollMatic födém alá futó kapu  ideális megoldás felújításokhoz.  A RollMatic OD födém alá futó kapu keskeny szerkezete  egészen szűk helyviszonyok esetén is lehetővé teszi  a garázsba való beépítést.  A kompakt felépítési módnak köszönhetően  a kapu számára  mindössze  60 mm szemöldök szükséges

szériában szállítot ProMatic meghajtássínek választhatóan a vízszintes vezetősín jobb vagy bal oldalára szerelhetők  fel. Ennek a kompakt kialakításnak köszönhetően nincs szükség kiegészítő szemöldökigényre.

Az opcionálisan kapható   SupraMatic motorral a kapu  gyorsabban  nyílik , így Ön az utcáról közvetlenül a garázsba hajthat. További  kényelmi funkciók mint példálul az állítható nyitásmagaság, a beállítható szellőzőnyílás, vagy a kéziadóról kapcsolható motorvilágítás szintén nagyon praktikus kiegészítők.  

Erős érvek a Hörmann RollMatic garázs-redőnykapuk mellett

Megbízható és biztonságos: húzórugós technika

Megbízható és biztonságos: húzórugós technika

A bevált húzórugós technika segíti a meghajtást a kapu minden nyitása és zárása során. Így az óvja a meghajtás mechanikáját. Szükségnyitás esetére a kapu könnyedén, kézzel működtethető. Ehhez még egy kézikurbli sem szükséges. Kiegészítésként dupla kötélvezetés biztosítja a kaput a lezuhanás ellen.

 

A speciális profilelrendezés a kaputengelyen biztonságos, betörésgátló reteszelést garantál. E mechanikának köszönhetően a kapulapot gyakorlatilag nem lehet feltolni.

Kitűnő design

Kitűnő design

Az exkluzív BiSecur kéziadók dizájnos fekete vagy fehér megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.

Az opcionálisan magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésű Hörmann BiSecur kéziadók egy nemzetközi zsűri által az exkluzív design díjjal lettek kitűntetve.

Könnyen karbantartható és különösen halk

Könnyen karbantartható és különösen halk

Alapkivitelben meghajtással

A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a tengelyburkolaton kívülre van felszerelve. A RollMatic kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. A rugókiegyenlítésnek és a megbízható leállító automatikának köszönhetően a kiegészítő záróélvédelem teljesen fölösleges. A belső nyomógomb és a garázsvilágítás már a vezérlésházba van integrálva.

Hitelesített biztonságú BiSecur rádiós rendszer

Hitelesített biztonságú BiSecur rádiós rendszer

A kétirányú és különösen biztonságos, garázsés udvarikapu-meghajtásokhoz kifejlesztett BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technika garázskapuk, udvari kapuk, lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Az új fejlesztésű, stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni. A bochumi Ruhr Egyetem biztonsági szakértői által bevizsgálva és tanúsítva, így ez olyan biztonságos, mint az online bankolás.

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja zárva van-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik. Ennél kényelmesebben és biztonságosabban nem lehet kaput vezérelni.

Az új app** segítségével, a Hörmann BiSecur Gateway kapcsolattal kényelmesen, okostelefonján vagy táblagépén keresztül, működtetheti Hörmann garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, Hörmann házbejárati ajtóját***, valamint egyéb készülékeit.

* Ha a kaput, a kapura való rálátás nélkül működtetik, akkor egy kiegészítő fénysorompó használata szükséges.

** iOS és Android operációs rendszerhez

*** egyedi kivitelben

Képgaléria

Garázs-redőnykapu

Decograin Golden Oak

Garázs-redőnykapu és mellékajtó

RAL 9016 Fehér

Garázs-redőnykapu

RAL 9016 Fehér

Katalógusok
Videók
BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Hörmann Funksystem BiSecur

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer