A ház minden részére
a megfelelő ajtót

Ajtók

Házbejárati ajtók

Az Ön bejárati ajtaja legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, legyen reprezentatív, és igazolja a  tulajdonos jó ízlését. Egy bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági igényeknek kell megfelelni és magas hőszigetelési értékeivel segítenie kell az energia-megtakarításban. 

a házbejárati ajtókhoz

Bejárati ajtók

Házbejárati és bejárati ajtóink meggyőző minőséget mutatnak fel kiváló hőszigetelő értékeikkel, megbízható biztonsági felszereltségükkel, a nagy motívum-kínálattal, valamint a vonzó ár-érték arányukkal.

a bejárati ajtókhoz

 

 

Beltéri ajtók

Fedezze fel az új otthonosságot: a kiváló minőségű beltéri ajtókkal. Az otthonunk az életünk középpontja, ahol visszavonulhatunk, jól érezhetjük magunkat. Ehhez beltéri ajtóink is hozzájárulnak, az Ön otthonába is visznek egy kis extra otthonosságot.

a beltéri ajtókhoz

Adott funkcióra való ajtók az Ön házára

Nem számít, hogy új építésről vagy modernizálásról van-e szó: a Hörmann a ház minden területéhez a legmegfelelőbb ajtót kínálja Önnek. Biztonsági ajtó a pincéhez vagy a garázsbehajtóhoz, tűzgátló ajtó a kazánházhoz, többcélú ajtó a hobbihelyiséghez – kiváló minőségű acélajtóink gondoskodnak arról, hogy igazán jól és biztonságban érezze magát az otthonában.

az Ön házához való funkciós ajtókhoz

Garázs-mellékajtók

A mellékajtók egyszerűen csak praktikusak. A Hörmann minden Berry-billenőkapuhoz, szekcionált kapuhoz, illetve RollMatic garázs-redőnykapuhoz egy vele külsőleg megegyező garázs-mellékajtót kínál.

a garázs-mellékajtókhoz