Oldalra futó szekcionált kapu

A különleges beépítési szituációk és követelmények kapuja

Különleges beépítési szituációkban a Hörmann oldalra futó szekcionált kapuk jelentik az ideális megoldást. Ez a kapukialakítás a billenő-, szekcionált- és garázs-redőnykapukkal ellentétben nem felfelé, hanem oldalra nyílik. Ez nagy előnyt jelent, ha például tárolási célra (pl. szörfdeszkák tárolására) szabadon akarják hagyni a garázsmennyezetet, vagy ha a kapulap építészeti okokból (lejtős födém, alacsony szemöldök, útban lévő csatornacsövek) nem helyezhető el, illetve nem szerelhető fel a mennyezet alá.

A 42 mm vastag, PU-kihabosított szendvicspanel nagyon jó hang- és hőszigetelést, valamint a kapulapnak nagy stabilitást, illetve nyugodt kapufutást biztosít.

L-bordás

CH703 titán metál

Motívumok áttekintése

Válassza ki kedvenc kapuját hét kapumotívumból - az elegáns M- illetve L-bordástól a klasszikus kazettáson át az exkluzív design-motívumokig, üvegezéssel és nemesacél rátétekkel.

M-bordás

RAL 9016 fehér

L-bordás

RAL 9016 fehér

Kazettás

RAL 9016 fehér

L-bordás, 461 jelű motívum

RAL 9010 fehér

L-bordás, 462 jelű motívum

RAL 9016 fehér

L-bordás, 469 jelű motívum

RAL 9016 fehér

L-bordás, 481 jelű motívum

RAL 9016 fehér

A választás az Öné

Alakítsa a garázskapuját egyedileg, az Ön igényei szerint.
Akár 4 felület közül választhat, melyek színét a háza külsejének megfelelően választhatja meg. 15 azonos árú alapszín, kb. 200 RAL szerinti szín, valamint 3 Decograin dekor közül válogathat. Hogy hosszú időn át gyönyörködhessen az új kapuban, a felületek optimális rozsda elleni védelemmel vannak ellátva. Tűzi horganyzott anyag és kétoldali poliészter alapozás gondoskodik arról, hogy az esővíz nyomtalanul leperegjen.

Woodgrain

A kedvező árú, erős Woodgrain felületnél, melyen az eredetihez hű fűrészfog-mintázat található, a kisebb karcolások problémamentesen kijavíthatók.

Sandgrain

Ez az ártudatos építőknek szánt, finoman strukturált Sandgrain felület különösen alkalmas a modern stílusú házakhoz.

Silkgrain

A selymesen sík Silkgrain felület, mely nemes megjelenést kölcsönöz a kapunak, a legjobb választás a modern architektúrákhoz.

Decograin

A Decograin felület részletekig valósághű, egyedi fa kinézetet, illetve nemes antracit-metál eleganciát kölcsönöz a szekcionált kapunak.

Jó érvek a Hörmann oldalra futó szekcionált kapuk mellett

Könnyed, nyugodt, precíz

Könnyed, nyugodt, precíz

Dupla futógörgők

A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.

Megbízható

Megbízható

Ujjbecsípés elleni védelem kívül-belül

A lamellaátmeneteknél a lamellák és a zsanérok optimálisan összehangolt alakja megakadályozza a véletlenszerű ujjbecsípődést.

Dupla lekapcsolóautomatika

A megbízható lekapcsolóautomatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

Kényelmes

Kényelmes

Gyorsan a garázsba

Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

Automatikus részleges nyitással kényelmesebb

A meghajtásos kapuknál a személyi átjáró szélessége egyedileg beállítható. A működtetés történhet a kéziadóról vagy az opcionálisan rádiós modullal felszerelt kapufogantyúról.

Hitelesített biztonságú BiSecur rádiós rendszer

Hitelesített biztonságú BiSecur rádiós rendszer

A kétirányú és különösen biztonságos, garázsés udvarikapu-meghajtásokhoz kifejlesztett BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technika garázskapuk, udvari kapuk, lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Az új fejlesztésű, stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni. A bochumi Ruhr Egyetem biztonsági szakértői által bevizsgálva és tanúsítva, így ez olyan biztonságos, mint az online bankolás.

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja zárva van-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik. Ennél kényelmesebben és biztonságosabban nem lehet kaput vezérelni.

Az új app** segítségével, a Hörmann BiSecur Gateway kapcsolattal kényelmesen, okostelefonján vagy táblagépén keresztül, működtetheti Hörmann garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, Hörmann házbejárati ajtóját***, valamint egyéb készülékeit.

* Ha a kaput, a kapura való rálátás nélkül működtetik, akkor egy kiegészítő fénysorompó használata szükséges.

** iOS és Android operációs rendszerhez

*** egyedi kivitelben

Kitűnő design

Kitűnő design

Az exkluzív BiSecur kéziadók dizájnos fekete vagy fehér megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.

Az opcionálisan magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésű Hörmann BiSecur kéziadók egy nemzetközi zsűri által az exkluzív design díjjal lettek kitűntetve.

Végigfutó aljzattömítés

Végigfutó aljzattömítés

  • alapkivitelben aljzati sín
  • végigfutó aljzattömítés
  • akadálymentes bejárat
  • vízzárás 2. osztály
  • légzárás 2. osztály

Képgaléria

M-bordás

RAL 9016 Fehér

Kazettás

Decograin Golden Oak

L-bordás

461 jelű motívum, Hörmann CH 703 színben

Katalógusok
Videók
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Hörmann Funksystem BiSecur

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez