STS / STU ajtók acélból és nemesacélból

A multifunkciós acélajtók meggyőző előnyöket kínálnak: a különböző funkcionális követelménnyel bíró ajtók, melyek ugyanazon épületszintre kerülnek beépítésre, az azonos megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen illenek egymáshoz. Az egy síkot alkotó, elegáns megjelenésüknek köszönhetően igazán meggyőzőek az acélból és nemesacélból gyártott STS / STU ajtók.

Nyerjen áttekintést

Tűz- és füstgátló ajtók

Tűz- és füstgátló ajtók

A füst- és tűzkárok halálos, életveszélyes következményekkel járhatnak. Ez méginkább kiemeli a biztonságos tűz- és füstgátló ajtók felszerelésének jelentőségét. Ön abban az előnyös helyzetben van, hogy rábízhatja magát a Hörmann bevizsgált és építésfelügyeleti jóváhagyással rendelkező tűz- és füstgátló ajtóira.

Hanggátló ajtók

Hanggátló ajtók

A zaj nem csak a koncentrálóképességet csökkenti, hanem stresszt is okoz, és tartós megbetegedésekhez vezethet. Ezért fontos, hogy a zajt a lehető legjobban kizárjuk ott, ahol keletkezik. A Hörmann hangszigetelt ajtók akár 42 dB-es hanggátlási mértékükkel igen jelentősen hozzájárulnak ehhez.

Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók

Első a biztonság! A Hörmann betörésgátló ajtóit 1999 óta a DIN ENV 1627 - 1630 sz. európai szabványok szerint vizsgálják be. Az RC 3 ellenállási besorolású, 2-szárnyas biztonsági ajtók az EN 1125 szabvány szerinti teljes pánikfunkcióval megbízhatóan védik a vészkijáratokat a behatolási kísérletekkel szemben.

Többcélú ajtók

Többcélú ajtók

Raktárakhoz vagy irodákhoz, kültérre vagy beltérbe, különleges felszereléssel vagy anélkül - a Hörmann többcélú ajtók széles termékprogramja eleget tesz a legkülönfélébb elvárásoknak. Külső falazatokban történő használat esetén az ajtók a DIN EN 4351-1 szabvány szerint vannak minősítve.

Katalógusok

Építészmérnök-tanácsadó

Ön építész, és kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy a tervezés fázisában tart, és tanácsra van szüksége a kivitelezési változatokkal, kombinációs lehetőségekkel, egyedi kialakításokkal kapcsolatban? Vagy már az építészeti koncepciónál tart, és műszaki segítségre, a tervezett rendszerrel kapcsolatos részletekre van szüksége? Használja ki a több évtizedes szakértelmet - építészeti tanácsadónk szívesen végigkíséri és ad tanácsot.

az építészeti tanácsadáshoz