Társadalmi elkötelezettség

Mosolyt vittek a kórházakba a Mikulásfutók

Mikulás napja alkalmából a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány és az AKUTszakasz kommunikációs közösség jótékonysági futást szervezett. A résztvevők így fejezték ki szimpátiájukat azon betegek és egészségügyi dolgozók felé, akik Mikulás napját a kórházban töltötték. A gyermekek és az egészségügyi dolgozók mosolyához cégünk, a Hörmann Hungária kft. is hozzájárult.

Hörmann Hungária: ajtó-adomány a Korai Fejlesztő Központnak

Az október délutáni napsütésben nagy a forgalom a Korai Fejlesztő Központ budai székházában. Szinte percenként szól a csengő, nyílik a bejárati ajtó, az édesanyák által tolt babakocsikban szemmel láthatóan enyhén, vagy halmozottan sérült, de mosolygó csöppségek. A fogadó tér hangulatos, de látszik, hogy nagyon nagy a zsúfoltság – számtalan felújítási munka várat magára. Aki mindezt immár 25 éve rendületlen erővel összefogja, irányítja az nem más, mint Czeizel Barbara gyógypedagógus.

A Hörmann Hungária adománnyal segítette a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet

A 25 éves Hörmann Hungária fennállása óta küldetésének tekinti a társadalmi elkötelezettséget, a jótékonykodást. Már több olyan projektben részt vett, ahol gyermekintézmények, vagy műemlékek felújítása volt a cél. Most a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek segített egy fejlesztésben.