PortaMatic ajtómeghajtás - az akadálymentes és kényelmes otthonért

A Hörmann PortaMatic ajtónyitóval egyszerűen, kéziadó vagy nyomógomb segítségével, automata módon nyithatja és csukhatja a fa és acél beltéri ajtókat. Ha Ön mozgáskorlátozott vagy egyszerűen több kényelemre vágyik – ez a technika könnyebbé teszi a mindennapjait. A ProMatic ajtószárny-meghajtás alkalmas mind magán, mind nyilvános területre telepített ajtókhoz ráadásul számos figyelemre méltó funkciója és beállítási lehetősége mellett az áramfogyasztása is minimális. A PortaMatic ezen kívül akár 25%-kal kedvezőbb árú mint a hasonló ajtómeghajtások.


Idősbarát lakás

A fizikai korlátok ellenére szeretne továbbra is mobil lenni? A PortaMatic beltériajtó-meghajtás javítja az Ön életminőségét azáltal, hogy saját otthonában idegen segítség nélkül is tud mozogni.

Kényelmesebb élet

Ha tele a keze táblagéppel, nehéz italrekeszekkel vagy a bevásárló táskával, a jövőben erőfeszítés nélkül juthat  át a lakás helyiségein. Ha Önnek nem egészségügyi okok miatt van szüksége a PortaMatic automata ajtómeghajtásra, akkor is garantáljuk, hogy soha többé nem szeretné ezt a komfortot nélkülözni.

Akadálymentes munkahely

Az akadálymentes munkahely már ma is nagy előnyt élvez, a jövőben pedig még nagyobb lesz a jelentősége. A PortaMatic ajtómeghajtást Ön valamennyi nem nyilvános intézményi területen használhatja, ez még nagyobb kényelmet biztosít munka közben is.

Higiénikus ajtóműködtetés

Az irodaházakban dolgozó munkatársak magas fertőzésveszélynek vannak kitéve a mellékhelyiségek ajtói által. A PortaMatic ajtómeghajtás egy érintésmentes kapcsolóval kombinálva megbízható védelmet nyújt  a kórokozókkal és baktériumokkal szemben, s ez a biztonság érzését jelentheti Önnek.


Erős érvek a Hörmann PortaMatic ajtómeghajtások mellett

A biztonság és a kényelem elválaszthatatlan együttes a Hörmann-nál. A PortaMatic meghajtás az ajtókat lágy indítás és lassított stop funkcióval nyitja és csukja, ezáltal nagyon halk. Az ajtómozgatásokhoz csak igen csekély erő szükséges, és ez nagyfokú biztonságot jelent. Már az ajtó könnyű érintése is azonnal megállítja a mozgást.

Mi még ott is továbbgondoljuk a dolgokat, ahol mások már rég abbahagyták. Az innovatív BiSecur rádiós rendszerünkkel Ön biztonságosan, kéziadóval vagy rádiós belső nyomógombbal működtetheti a meghajtást, ráadásul le is kérdezheti, hogy az ajtó nyitva vagy csukva van-e*. Így Önnek nem kell végigfutnia az egész házon, hogy leellenőrizze a beltéri ajtókat. És mivel mi mindig szem előtt tartjuk a kényelmet, a kéziadóval vagy a rádiós belső nyomógombbal Ön nemcsak az ajtókat tudja nyitni és csukni, hanem az integrált LED-világítást is működtetheti.

*HS 5 BS kéziadóval vagy FIT 5 BS rádiós belső nyomógombbal

A PortaMatic garantáltan megkönnyíti az Ön életét. Már a szerelés is nagyon egyszerű. A meghajtást az ajtó fölé vagy a tokra kell rögzíteni. A csúszósínt egyszerűen az ajtólapra lehet ragasztani, szükség esetén pedig nyomtalanul eltávolítható. Ez különösen bérelt lakások vagy sík üvegajtók esetén előnyös. A PortaMatic csatlakoztatása egész egyszerűen egy dugaszos aljzathoz történik. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentes legyen, a meghajtásainkat 3 m hosszú vezetékkel szállítjuk. Természetesen a Hörmann szakkereskedő is szakszerűen felszerelheti Önnek a meghajtást.

Úgy gondoljuk, hogy a nagyobb kényelem és a nagyobb biztonság teszi láthatóvá a különbséget. Emiatt a PortaMatic ajtómeghajtást néhány kiegészítő funkcióval láttuk el. Így egy hangjelzés és egy integrált LED-világítás jelzi Önnek az ajtó nyitását és csukását még az ajtómozgás előtt. A világítás elsősorban a sötétben és a rosszul megvilágított bejáratnál nyújt biztonságot az ajtó teljes áthaladási tartományában.