Ipari szekcionált kapuk
Ipari szekcionált kapuk
Ipari szekcionált kapuk

PDF letöltése

Ipari szekcionalt kapuk Szerkezeti vastagsag 42mm
Ipari szekcionalt kapuk Szerkezeti vastagsag 42mm

PDF letöltése

Ipari szekcionált kapuk Szerkezeti vastagság 67 mm
Ipari szekcionált kapuk Szerkezeti vastagság 67 mm

PDF letöltése

Termékelőnyök és Referenciák
Termékelőnyök és Referenciák

PDF letöltéseA szekcionált kapuk programja egyedülállóan széles

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad. A nyitott kapu elemei, vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a tetőt követő helyzetben állnak. A 50-es sorozat kapui széleskö körű választékkal, esztétikus külső  megjelenéssel és minősített biztonsággal rendelkeznek. A Compact szekcionált kapuk ideális megoldást jelentenek az üveghomlokzatos és bevilágító kupolás, világos csarnokok lezárására, hiszen  az egyes lamellákat a szemöldök mögött függőlegesen állítva egymás mögé gyűjtik.

További információt a mellékelt prospektusban, valamint a beépítési adatoknál talál.


Jó érvek a Hörmann Ipari szekcionált kapuk mellett

Tartósan tiszta átláthatóság

A legmagasabb fokú karcállóság

A DURATEC műanyag üvegezéssel ellátott kapuk dacolnak a durva ipari környezetben jelentkező erős igénybevétellel és tartósan megőrzik tiszta átlátszóságukat. A speciális, autófényszóróminőségű felületbevonat tartósan megvédi az ablakot a karcolásoktól és tisztítási nyomoktól.

A DURATEC tiszta átláthatóságú, műanyag üvegezést felár nélkül, alapkivitelben szállítjuk az összes szekcionált kaputípushoz – csak a Hörmann-nál.

Hatékony hőszigetelés

ThermoFrame

A fűtött csarnokokhoz jól szigetelt ipari szekcionált kapuk szükségesek. A Hörmann ipari szekcionált kapuk, a tok és a falazat hőhídmentes kapcsolatához, opcionálisan ThermoFrame tokkerettel is kaphatók. Kiegészítésként a kapu mindkét oldalán ajakos tömítések, a szemöldök részén pedig egy duplatömítés véd a hő- ill. „hideg”-veszeteség ellen. Így a hőszigetelés akár 21 %-kal is növelhető.

Praktikus megoldások

Személybejáró-ajtó alacsony küszöbbel

A személyi átjárás megkönnyítését szolgálja az extralapos nemesacél küszöbbel felszerelt személybejáró-ajtó. 5510 mm-es kapuszélességig a küszöb középen csak 10 mm, a peremeknél 5 mm magas. A megbotlás kockázata emiatt egyértelműen kisebb, a kerekekkel való áthajtás könnyebb. Meghatározott körülmények között a Hörmann alacsony küszöbös személybejáró-ajtója menekülőajtóként és akadálymentes építéshez is használható.

Érintkezés nélküli kapuellenőrzés

Elölfutó fénysorompó felár nélkül

WA 400 ve ITO 400 motorlu Hörmann sanayi tipi seksiyonel kapılar optosensörleri ile kendini kontrol eden kapanma kenarı güvenliğine sahiptir. İlave fiyat ödemeden kapının kapatma kenarın temassız denetim için öncü fotosel VL 1 seçimini yapabilirsiniz. Kasaya entegre edilmiş demet fotosel HLG opsyonel olarak sunuluyor. Bu çözümler sayesinde güvenlik daha yüksek, kapı hareketi daha hızlı ve de kontrol ve bakım masrafları çok az.