Videó

Hörmann garázskapu

Ma a magyar piacon számtalan garázskapuval foglalkozó céggel találkozhatunk, annak ellenére mégis ha valaki garázskaput szeretne vásárolni egyből a Hörmann márkanév jut az eszébe. A piacvezető német cég által gyártott garázskapukat a minőség és a megbízhatóság jellemzi, melyet hogyha rászánjuk magunkat a vásárlásra azonnal meg is tapasztalhatunk. 

A cég termék palettája igen széleskörű, hisz megtalálhatóak rajta a redőny-, harmonika-, tűzgátló- és gyorskapukat, kapumeghajtások és vezérléseket, valamint a rakodástechnikai rendszerek, tűz- és füstgátló nyílászárók, bejárati- és beltéri ajtók, előtetőket és tokok is.

Ahhoz, hogy tisztán lássunk a széles termékpalettával rendelkező Hörmann garázskapuk piacán az elsődleges feladat, hogy megismerjük a cég termékeit és felhasználási területeit.


Garázskapu fajták


Berry billenő garázskapu - "A minőség és az esztétikus külső megjelenés találkozása"

Minden érv az eredeti billenő garázskapu mellett szól. A termék egyet jelent a minőséggel és a biztonsággal, mely esztétikus és kényeles,  egy tökéletes műszaki megoldással. A Hörmann ezen terméke az 50 éves gyártási tapasztalatnak és az állandó fejlesztéseknek köszönheti, hogy Európa legnépszerűbb billenőkapuja lett.


Szekcionális garázskapu - "Az Ön egyedi igényeinek is megfelelő kapu Hörmann márkaminőségben"

A Hörmann cég ezen termékét elsősorban azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik helyszűkében vannak, hisz az elegáns automata szekcionált garázskapu függőlegesen felfelé nyílik, így rendkívül sok hasznos helyet spórol Önnek a garázsban. A terméket a legkülönbözőbb színben illetve mintával rendelheti meg, melyek kiválasztásában ajánljuk Önnek a szekcionális Hörmann garázskapuk prospektusát.


RollMatic redőny garázskapu - "Több szabad tér a garázsban a Hörmann innovatív műszaki megoldásával"

A Hörmann RollMatic garázskapuja esetén valóban több hely marad a garázs előtt és a garázsban is egyaránt. A RollMatic kapuprofil csúcsminőségű, korróziómentes alumíniumból készül, és szériában egy modern Hörmann meghajtással van felszerelve. A garázskapu meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre van felszerelve. Hogyha szeretné megismerni a RollMatic termékek teljes termékpalettáját, kérjük töltse le katalógusunkat!

ET 500/ST 500 gyűjtőgarázs-kapuk - "Erős és megbízhatóan működő kapurendszer sokféle kialakítási lehetőséggel"

A gyakorlatilag karbantartásmentes kapuszerkezet könnyedén nyílik és záródik, a kopásmentes ellensúlytechnikának köszönhetően igen halk és biztonságos. Ezt a Hörmann garázskaput is számtalan burkolat variációval rendelheti meg, melyek között szerepel a lyuklemezes, illetve a lamellás változat is. 


Oldalfalra futó szekcionális garázskapu - "Teljes áthajtómagasság és egyszerű áthaladás."

A legtöbb garázskapu esetében amikor csak be szeretnénk egy biciklit vinni a garázsba, a teljes kaput ki kell nyitni. Erre a problémára kínál megoldást a Hörmann oldalra futó szekcionális garázskapuja, mely gyorsan és egyszerűen nyitható akár részlegesen is. A teljes oldalra futó garázskapu termék palettánkat megtekintheti a katalógusunk letöltésével.


Garázskapu újdonságok


A Hörmann garázskapu gyártásánál a piacvezető német cég nagy hangsúlyt fektet nem csak a minőségre, illetve a megbízhatóságra hanem a használhatóságra és a modern formák követésére. Ennek alapján született meg a BiSecur rádiórendszer.

A távirányítók magasfényű és exkluzív megjelenése mellett a gyártó cég olyan ígéretet tesz a vásárlónak, hogy "Soha többé nem kell szélben, esőben kimenni a házból, hogy megnézze zárva van-e a garázskapu." A korszakalkotó Hörmann BiSecur rádiórendszer állapotkijelzésével egyedülálló kényelmet és biztonságot garantál.


Kérjen egyedi ajánlatot Hörmann garázskapura az ingyenesen hívható 06-80-88-75-75-ös számon!